Praktiker Hellas: Στην κορυφή των “Best Workplaces 2018”

Η Praktiker Hellas κατέκτησε την 4η θέση στην ετήσια κατάταξη Best Workplaces, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με περισσότερους από 250 εργαζόμενους. Η διάκριση αυτή, η οποία αφιερώνεται στους 1.450 εργαζομένους της Praktiker, αποδεικνύει στην πράξη το γνήσιο ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία για τους ανθρώπους της, φροντίζοντας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας.

Η συμμετοχή της Praktiker στη 16η έρευνα Best Workplaces του φορέα Great Place to Work Hellas, ανέδειξε τις ισχυρές σχέσεις των ανθρώπων της εταιρίας, καθώς, βάσει των αποτελεσμάτων, η Praktiker σημείωσε εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία στις αξίες αξιοπιστία, σεβασμός, δικαιοσύνη, περηφάνεια και συντροφικότητα. Αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα όλων των δράσεων και πρωτοβουλιών της εταιρίας για τους εργαζομένους της και είναι εναρμονισμένες με τις αξίες της.

Με επίκεντρο τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στους ανθρώπους της, η Praktiker Hellas δημιουργεί καθημερινά τις συνθήκες για την εξέλιξη και ανάπτυξη τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό και στον πυρήνα λειτουργίας της εταιρίας είναι η ανοιχτή επικοινωνία με τους εργαζόμενους και η ενεργή συμβολή τους στην ανάπτυξή της, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με καινοτόμες πρωτοβουλίες και προγράμματα όπως ο «Θεσμός Βελτιωτικών Προτάσεων».

Θέτοντας ως προτεραιότητα το ευχάριστο κλίμα εργασίας, η Praktiker Hellas διοργανώνει σε όλη τη διάρκεια του έτους δράσεις που προάγουν την ομαδικότητα και την ελεύθερη έκφραση των εργαζομένων της, όπως ενδεικτικά ευφάνταστους διαγωνισμούς, ημέρες αφιερωμένες στα αγαπημένα τους πρόσωπα και εθελοντικές δράσεις για την κοινωνία και το περιβάλλον. Επιπλέον, στοχεύοντας στην προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της, η εταιρία υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το “Praktiker Academy”, το οποίο περιλαμβάνει βιωματικά workshops, σεμινάρια και πολλά άλλα. Ενδεικτικά, μέσα στο 2017, κάθε εργαζόμενος παρακολούθησε τουλάχιστον 9 ώρες εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, η Praktiker εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών προς τους εργαζομένους της, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για τους ίδιους και τα προστατευόμενα μέλη, καθώς και ειδικές εκπτώσεις για τις αγορές τους στα καταστήματα.

Με αφορμή τη σημαντική διάκριση, ο κ. Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Praktiker αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διάκριση της εταιρίας μας στα Best Workplaces μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και τιμή, καθώς επιβεβαιώνει την ευθυγράμμισή μας με το όραμά μας, αναδεικνύοντάς μας ως μια από τις εταιρίες 1ης επιλογής στην Αγορά Εργασίας. Είναι προτεραιότητά μας η διατήρηση ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο συνεργαζόμαστε και εξελισσόμαστε όλοι καθημερινά. Οι άνθρωποί μας, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας της εταιρίας μας και η επιβράβευση αυτή, που έρχεται από τους ίδιους, δεν αποτελεί μόνο επιβεβαίωση των προσπαθειών μας, αλλά και δέσμευσή μας να συνεχίζουμε να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, θέτοντας τον πύχη ακόμη πιο ψηλά. Άλλωστε, έχουμε έμπνευση για όμορφα σπίτια, γιατί δουλεύουμε όμορφα και με κέφι στο δικό μας! Και έτσι θα συνεχίσουμε.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ