LeasePlan: Εθελοντική αναδάσωση σε συνεργασία με την Sanofi στον Υμηττό

Η LeasePlan Hellas και η Sanofi, για άλλη μία φορά έδωσαν το παρών στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη δενδροφύτευση της περιοχής. Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, σε μία περιοχή η οποία είχε πληγεί σημαντικά από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.

Συγκεκριμένα, 100 εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και της Sanofi, ανανέωσαν το καθιερωμένο τους ραντεβού στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού και με τη βοήθεια και τη στήριξη των οικογενειών τους, φύτευσαν 150 νέα δέντρα, και επιμελήθηκαν εκείνα που έχουν αναπτυχθεί από τις προηγούμενες αναδασώσεις

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η LeasePlan συμβάλλει σημαντικά στην αποκατάσταση του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού, μέσα από οργανωμένες δενδροφυτεύσεις, με στόχο να αποκτήσει ζωή ξανά, ένας σημαντικός πνεύμονας πρασίνου στην Αττική.

O κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ενδιαφέρον του ανθρώπινου δυναμικού μας, και να το μετουσιώσουμε σε ενεργό δράση. Παραμένουμε πάντα ευαισθητοποιημένοι και πρόθυμοι να συμμετέχουμε σε ανάλογες ενέργειες και δράσεις, αναγνωρίζοντας κι αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στον άνθρωπο».

«Επειδή η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας και το περιβάλλον που ζούμε έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία μας, προσπαθούμε να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις μας και ταυτόχρονα υποστηρίζουμε δράσεις για την οικολογική ισορροπία.  Για τρίτη συνεχή χρονιά, συνάδελφοι από τη Sanofi Ελλάδας συμμετείχαν στην ενέργεια αναδάσωσης στο Αισθητικό Δάσος της LeasePlan», δήλωσε η κ. Χριστίνα Βεϊοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ