FCA: Κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις για βιωσιμότητα

Το 2017, η FCA συνέχισε να κάνει τις δεσμεύσεις της για τη βιωσιμότητα πράξεις με συγκεκριμένες δράσεις που αποσκοπούν στη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης αξίας.

Η Έκθεση Βιωσιμότητας της FCA του 2017, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων, γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους τα πιο σημαντικά  κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά επιτεύγματα σε σχέση με τους μακροπρόθεσμους στόχους του Ομίλου.

Το 2017, η FCA διέθεσε  4,7 εκατομμύρια οχήματα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα συνεχίζει να μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των δραστηριοτήτων τη;. Τα τελευταία επτά χρόνια μείωσε τις εκπομπές CO2 κατά 33%, τη χρήση νερού κατά 37% και τα απόβλητα που παράγονται κατά 58% ανά όχημα που κατασκευάζεται στις μονάδες συναρμολόγησης μαζικής παραγωγής και σφράγισης.  Το εργατικό  δυναμικό συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητές της και το 2017 συγκέντρωσε πάνω από 2,8 εκατομμύρια προτάσεις από τους υπαλλήλους για πιθανές βελτιώσεις σε προϊόντα και  διαδικασίες. Επίσης, οι τραυματισμοί εν ώρα εργασίας στα εργοστάσια ανά τον κόσμο μειώθηκαν για 11η συνεχή χρονιά.

Συνέχισε τις προσπάθειες με υπευθυνότητα για την δημιουργία οχημάτων με έμφαση στους αποδοτικούς κινητήρες, τη βελτιωμένη αεροδυναμική, τη μείωση βάρους καθώς και την ασφάλεια και την ποιότητα. Οι προσπάθειες για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των καυσίμων  και τη μείωση των εκπομπών CO2 των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν με το λανσάρισμα  της υβριδικής τεχνολογίας eTorque Assist στο ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler.

Η FCA ενίσχυσε τη συνεργασία της με την Waymo, την αυτοκινητοβιομηχανία Self-Driving της Google, ενσωματώνοντας  την  τεχνολογία των αυτοκινούμενων οχημάτων στα υβριδικά minivans της Chrysler Pacifica και υποστηρίζοντας  την προώθηση της πρώτης εταιρείας παροχής μεταφορικών υπηρεσιών στον κόσμο χωρίς οδηγό.

Η FCA υποστήριξε τις κοινότητες ζωής και εργασίας, διαθέτοντας περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε όλο τον κόσμο το 2017. Οι εργαζόμενοί της προσέφεραν εθελοντικά περισσότερες από 240.000 ώρες σε μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ