Reload Greece: Επέκταση της υποβολής συμμετοχών στο RG Challenge18

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Reload Greece ανακοινώνει επέκταση της υποβολής συμμετοχών για διεθνείς και ελληνικές επιχειρηματικές ομάδες στο RG Challenge18.

Το εντατικό 11ήμερο πρόγραμμα επιτάχυνσης (accelerator) θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στο Λονδίνο και θα υποστηρίξει 15 start-ups με σκοπό να σηκώσουν τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής τους. Οι start-ups θα εκπαιδευτούν στην προσέλκυση επενδυτών ώστε να είναι έτοιμοι να λάβουν την πρώτη τους χρηματοδόση, θα εμπνευστούν από ομιλητές όπως η Mathilda Nathan, Head της Global Supply Strategy στην Deliveroo η οποία θα πραγματοποιήσει ακόμη και ένα αποκλειστικό tour στα γραφεία της Deliveroo στο Λονδίνο. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι επίσης η Devika Wood, CoFounder της Vida, Forbes 30 under 30 και ο Erik Abrahamson, Ιδρυτής της Digital Fineprint, startup που έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη startup στο Η.Β από την Accenture. Ακόμη οι ομάδες θα εκπαιδευτούν στη δημιουργία ενός πετυχημένου pitch deck και στο πως να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους στον τελικό ‘Dragons’ Den’ ενώπιον των κριτών.

Πάνω από 40 διεθνείς μέντορες θα υποστηρίξουν τους συμμετέχοντες με την μεγάλη εμπειρία τους σε business strategy, finance, marketing, fintech, business development και επιχειρηματικότητα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο Επικεφαλής της Balderton Sam Myers, του οποίο το VC έχει χρηματοδοτήσει την ελληνική startup Workable, ο Γιώργος Καπετανάκης, ο οποίος έχει βοηθήσει εταιρίες όπως η Ericsson, Kodak, T-Mobile και η Sky να πλοηγηθούν στην τεχνολογική αρένα, η Μαργαριτα Σκάρκου που έχει πρόσφατα βραβευθεί από το Greek Economic Forum και η Δήμητρα Φαλλίδα, Relationship Manager στην τράπεζα Citi και έχει υποστηρίξει μία ελληνική startup στην ανάπτυξή της.

Το Reload Greece θα δεχτεί 15 ομάδες με μέγιστο αριθμό 3 συμμετέχοντες ανα ομάδα. Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι £250 για κάθε μέλος ομάδας  και περιλαμβάνει καθημερινά μεσημεριανό και σνάκς ενώ φέτος ο οργανισμός καλύπτει και τη διαμονή για τους εκτός Λονδίνου συμμετέχοντες. Η υποβολή συμμετοχών για το φετινό RG Challenge18 κλείνει στις 22 Απριλίου, 11.55μμ ώρα Η.Β.

Το Reload Greece ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη λήψη αιτήσεων από εταιρείες υψηλής ανάπτυξης και υψηλής τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού, της γεωργίας, της ναυτιλίας, της χρηματοδότησης, της ιατρικής και της εκπαίδευσης ενώ στοιχεία AI (τεχνητή νοημοσύνη), Big Data ή Virtual Reality θα αποτελούσαν πλεονέκτημα.

Αν έχετε μια επιχείρηση που επιλύει ένα πρόβλημα στην Ελλάδα ή συνδέεται με την Ελλάδα και δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στη χώρα, αυτή είναι η ευκαιρία  να οδηγήσετε  την start-up σας στο επόμενο επίπεδο. Συνδεθείτε με τους επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, με πάνω από 50 κορυφαίους επαγγελματίες μέντορες και επίδοξους επιχειρηματίες  στο RG Challenge18!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ