“Μαθήματα Ζωής”: Εθελοντικό σεμινάριο εκπαίδευσης καθηγητών στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το «Μαθήματα Ζωής» είναι ένα διαφορετικό σεμινάριο. Ένας ιερός σκοπός στεγάζεται σε έναν ιερό χώρο. Την Κυριακή 22 Απριλίου, εθελοντές δάσκαλοι συγκεντρώνονται κάτω από τη στέγη του Μουσείου της Ακρόπολης, με σκοπό να εκπαιδευτούν για να διδάσκουν με ενα διαφορετικό τρόπο, σε καθημερινή βάση, τους μικρούς ήρωες του Ογκολογικού Παίδων.

230 εκπαιδευτικοί με κόκκινες μπέρτες και μπλε καρδιές! Τι θέαμα κι αυτό! Μια κόκκινη Κυριακή αγκαλιάζεται από τη θετική ενέργεια της λευκής κληρονομιάς μας κάτω από τον καταγάλανο αττικό ουρανό. Μια ωδή στη συνεργασία, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αγάπη.

Η Σοφία Παπαδέλη θα παρουσιάσει στους εθελοντές δασκάλους και καθηγητές κιναισθητικές τεχνικές με τρισδιάστατα υλικά, που πολλαπλασιάζουν την ικανότητα της κατανόησης και μνήμης, ρουφάνε το ενδιαφέρον και την αυτοσυγκέντρωση και χτίζουν την κριτική ικανότητα μέσα από μεταφορικές έννοιες που μετατρέπονται σε τρισδιάστατες ζωντανές εικόνες.

Μία παρουσίαση που φωτίζει τη διδασκαλία, αλλά και το θείο δώρο του εθελοντισμού, από διαφορετική οπτική γωνία.

Το Μουσείο της Ακρόπολης θα γεμίσει με κόκκινες πινελιές, δημιουργώντας μια εικαστική προσέγγιση που κάθε καλλιτέχνης θα ήθελε να απεικονίσει.

Το σχέδιο είναι να γίνουν οι καθηγητές καλύτεροι δάσκαλοι και κυρίως άνθρωποι, έχοντας την ευκαιρία να διδάξουν εθελοντικά τους μικρούς υπερήρωες της χώρας μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ