BusinessNews Magazine: Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος

Κυκλοφόρησε ήδη το 2ο κατά σειρά τεύχος του μηνιαίου περιοδικού, Business News Μagazine.

Με την υπογραφή του Βusinessnews.gr, της συντακτικής ομάδας της Direction Business Network και με την αρωγή σημαντικών εξωτερικών συνεργατών, στοχεύει στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών του επιχειρείν που κάνουν τη «διαφορά» και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Στo 2ο τεύχος φιλοξενείται συνέντευξη του καθ. Alfredo De Μassis διεθνώς αναγνωρισμένου ειδικού σε θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων, του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, του Ομίλου FF Group,  που είναι παράδειγμα επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης αλλά και αποτελεσματικής ηγεσίας και διαδοχής, ενώ παρουσιάζονται συνοπτικά κάποιες ιστορίες διαδοχής οικογενειακών επιχειρήσεων.

Περιλαμβάνεται ακόμα συνέντευξη του Υφυπουργού Στέργιου Πιτσιόρλα, αρμόδιου, μεταξύ άλλων, για την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων στη χώρα. Τις συνεντεύξεις συμπληρώνουν οι νέοι έλληνες επιχειρηματίες Θοδωρής Αναγνωστόπουλος και Αντώνης Σαμοθράκης και η κ. Αθηνά Νικολαΐδου, country manager της Coty.

Παρουσιάζονται οι καλύτερες γυναίκες CEOs διεθνώς, ο κλάδος των ασφαλειών με τα οικονομικά του στοιχεία, των καλύτερων αεροπορικών εταιρειών για επαγγελματικά ταξίδια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το «πιο δημοφιλές ελληνικό brand», σε infographic. Το τεύχος συμπληρώνει ενδιαφέρουσα αρθρογραφία αλλά και επιχειρηματικά νέα.

Το περιοδικό, αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το BusinessNews Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του Επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal ΒusinessNews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας», και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ