Γρηγόρης: Νέα περιβαλλοντική δράση με τα θερμός “Γρηγόρης”

Τα Γρηγόρης καθημερινά δίνουν βάση στη λεπτομέρεια για να μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας κάθε ώρα και στιγμή, έτσι ακριβώς όπως τον θέλετε!

Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ από τα Γρηγόρης, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος με τα νέα θερμός “Γρηγόρης”. Τα ειδικά σχεδιασμένα θερμός, αποτελούν την τελευταία δράση των “Γρηγόρης” για για έναν πιο «πράσινο» κόσμο με λιγότερα πλαστικά ποτήρια.

Τα νέα θερμός Γρηγόρης είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τον καφέ, καθώς διατηρούν κάθε ρόφημα στην τέλεια θερμοκρασία του, είτε είναι ζεστό, είτε κρύο και μπορούν να τα έχουν μαζί τους όπου και αν βρίσκονται.

Κάθε φορά που βοηθάτε στη μείωση των πλαστικών ποτηριών φέρνοντας το θερμός σας στον Γρηγόρη, οι υπάλληλοι των καταστημάτων θα σας τον γεμίζουν με τον καφέ της επιλογής σας κι εσείς θα κερδίζετε έκπτωση 0,10€!

Τα νέα θερμός “Γρηγόρης”, είναι διαθέσιμα σε όλα τα κατάστημά Γρηγόρης, ή μπορείτε να τα παραγγείλετε online από το www.gregorys.gr, για να απολαμβάνετε κι εσείς τον αγαπημένο σας καφέ πάντα με στυλ και αγάπη προς το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ