Campari: Στην Ελλάδα το Negroni Week

Το Negroni Week, η διεθνής πρωτοβουλία του Campari και του αμερικανικού περιοδικού Imbibe, έρχεται και φέτος στην Ελλάδα.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά προσκαλεί όλους τους λάτρεις του εμβληματικού cocktail να το απολαύσουν, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Στα συνεργαζόμενα bar σε όλη την Ελλάδα, την εβδομάδα 4 έως 10 Ιουνίου, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας Negroni, ενώ εκείνα θα προσφέρουν μέρος των εσόδων, για την ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της επιλογής τους.

Το Negroni Week αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του εμβληματικού cocktail Negroni, με πρωταγωνιστή το Campari και εμπνευστή του τον Κόμη Camillo Negroni, ο οποίος το δημιούργησε πρώτη φορά στη Φλωρεντία της Ιταλίας, το 1919. Το εμβληματικό cocktail έχει γράψει ιστορία με τρία συστατικά: Campari, Gin και Vermouth, ενώ το Campari αποτελεί το επίσημο βασικό συστατικό ενός κλασικού Negroni, σύμφωνα με τον κατάλογο του International Bartenders Association (IBA). Γιατί…There is no Negroni without Campari!

Ξεκινώντας το 2013 παγκοσμίως και από το 2015 στην Ελλάδα, το Negroni Week απαριθμεί ήδη τέσσερα χρόνια ζωής στη χώρα μας, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα, πολυάριθμα bar και bartenders έχουν ήδη αγκαλιάσει αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία. Την πρώτη χρονιά το Negroni Week, απαρίθμησε 100 συμμετοχές, ενώ, τον περασμένο χρόνο, συμμετείχαν περισσότερα από 419 bar από όλη την Ελλάδα, κατατάσσοντας τη χώρα μας στην 5η θέση παγκοσμίως και στη 2η στην Ευρώπη! Φέτος μάλιστα, θα μπορέσετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας Negroni με Campari σε περισσότερα από 500 συνεργαζόμενα bar, σε όλη την Ελλάδα, αριθμό ρεκόρ για τη χώρα μας.

Αν είστε bartender που αγαπάει το Campari και τις προκλήσεις και θέλετε να συμμετέχετε και εσείς με τον τρόπο σας σε αυτή την πρωτοβουλία, φέτος έχετε την ευκαιρία να το κάνετε, μέσα από ένα μοναδικό challenge.

Τα βήματα απλά:

  1. Κλείστε τα μάτια σας
  2. Eτοιμάστε το αγαπημένο σας Negroni με Campari
  3. Ανεβάστε το δικό σας video, καθώς ετοιμάζετε το cocktail σας, χρησιμοποιώντας τα #negroniweek #nwchallenge
  4. Ενημερώστε περισσότερο κόσμο… για καλό σκοπό.

Πλέον η έξοδος για cocktail αποκτά διαφορετική σημασία, μέσα από αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία. Μία εβδομάδα γεμάτη περισσότερο Negroni με Campari, μία παγκόσμια γιορτή με συμβολική αξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ