CRI: Βραβεύει, για 10η συνεχή χρονιά, τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) βραβεύει, για δέκατη συνεχή χρονιά, τις πιο υπεύθυνες ελληνικές εταιρείες, σύμφωνα µε τον Εθνικό ∆είκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index, ενώ για τέταρτη χρονιά δίνει και τη διάκριση CRI Pass.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, και ώρα 7:00μμ,  κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Radisson Blu Park Hotel θα παρουσιαστούν οι εταιρείες που διακρίθηκαν, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων σε όλο το φάσμα της Εταιρικής Ευθύνης.

Η φετινή απονομή του Ινστιτούτου έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς το Ινστιτούτο πρόσφατα συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, έχοντας βοηθήσει περισσότερες από 50 εταιρείες από 12 διαφορετικούς κλάδους να συστηματοποιήσουν και να αναπτύξουν τη στρατηγική τους στην Εταιρική Υπευθυνότητα. Φέτος θα βραβευθούν εταιρείες, οι οποίες πέρασαν επιτυχώς την απαιτητική αξιολόγηση του Δείκτη, η οποία βασίζεται στα διεθνή αυστηρά κριτήρια του Business in the Community και εξετάζει το βαθμό στον οποίο η εταιρεία έχει εντάξει υπεύθυνες πρακτικές στη λειτουργία της. Σημειώνεται ότι ο Δείκτης δεν εξετάζει συγκεκριμένες δράσεις αλλά τη συνολική στρατηγική της εταιρείας σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και την αγορά.

Στην επίσημη Τελετή Βράβευσης θα παρευρεθούν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας της τελετής βράβευσης CR INDEX 2017-2018 είναι η εφημερίδα «ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ» και το Capital.gr, ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και ο όμιλος ICAP Group. Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Όμιλος ΟΤΕ και υποστηρικτές το PRC Group/The Management House, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και η Palladian.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ