Make-A-Wish: Ετήσιο επίσημο δείπνο «Stories of Light»

To ετήσιο επίσημο δείπνο με τίτλο «Stories of Light» οργάνωσε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Πέμπτη 24 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με σκοπό την υιοθεσία ευχών!

Το μήνυμα της βραδιάς που άγγιξε τους 350 παρευρισκόμενους μέσα από ιστορίες 11 παιδιών που έζησαν την εμπειρία αυτή και τώρα είναι υγιή, είναι πως δεν πρόκειται για την τελευταία ευχή αλλά την πιο βαθιά επιθυμία παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ο Σταύρος Ζαλμάς σε μία εκπληκτική συνάντηση επί σκηνής με τους 11 αυτούς «νικητές» έδωσε μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά, οι Duo Violins, κατέπληξαν με το ταλέντο τους, ενώ αργότερα η Μαρίζα Ρίζου έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση ξεσηκώνοντας τους φίλους του Οργανισμού.

Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες AMUSE CONCEPT EVENTS με την αναδοχή του Χρυσού Αστεριού, ELITE STROM με την αναδοχή του Ασημένιου Αστεριού, MERCEDES BENZ και INRALOT με την αναδοχή του Χάλκινου Αστεριού και η AIMS SHIPPING ενώ πολλές ακόμη υιοθέτησαν ευχές και στήριξαν με την αγορά εισιτηρίων τη συγκινητική βραδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ