Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας: Τα βραβεία θεσμός για το Ελληνικό Επιχειρείν

Για ακόμη μια χρονιά θα επιβραβευθούν οι επιχειρήσεις που συνεχίζουν να αναπτύσσονται, με βάση τα επίσημα οικονομικά τους στοιχεία

Λίγες ημέρες έχουν μείνει μόνο για την Τελετή Απονομής, που θα αναδείξει τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2018». Ο θεσμός της Direction Business Network διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και για ακόμη μια φορά θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις, που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.

Για ακόμη μια φορά η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ ενώ φέτος έχει και την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς. Στόχος της είναι όπως πάντα να  στηρίξει την εγχώρια επιχειρηματικότητα, με πάγια επιδίωξη την ενίσχυση και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν βασίζονται στα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών όπως περιλαμβάνονται στους ισολογισμούς, που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Βusiness Reports και περιλαμβάνονται στην έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network.

Συγκεκριμένα, στην Τελετή θα βραβευθούν οι:

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
  • GREEK BUSINESS CHAMPIONS, οι επιχειρήσεις που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%.
  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΑΔΩΝ, οι κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της οικονομίας.
  • ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ επιχειρήσεις σε ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και TURNAROUND BUSINESS και η
  • ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης  «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», αναδεικνύεται από ψηφοφορία που διεξάγεται μεταξύ 6.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων. Οι υποψήφιες 20 επιχειρήσεις που απαρτίζουν τη λίστα ψηφοφορίας, επιλέχθηκαν από Ειδική Επιτροπή Βραβεύσεων, με βάση τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2016 και την εν γένει πορεία τους στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Δεν έχουν συμπεριληφθεί Τράπεζες, Εταιρείες του Δημοσίου, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρείες Συμμετοχών.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το «παρών» αναμένεται να δώσουν 600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ