Idealday: 8.000 εργαζόμενοι της Εdenred υποστηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες

Η Edenred, παράλληλα με τη συμβολή της στην ευεξία στο χώρο εργασίας μέσω των λύσεών της εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, υιοθετεί μια ενεργή προσέγγιση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, ο Όμιλος διοργανώνει την Idealday, μία μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας υπάλληλοι, πελάτες και συνεργάτες μοιράζονται μια στιγμή αλληλεγγύης, γνωστή ως Idealday. Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, οι εργαζόμενοι του Oμίλου θα αφιερώσουν το χρόνο εργασίας τους ώστε να υποστηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες.

Ο καθένας στη δική του “Ideal” day

Μέσα στο 2018 θα διεξαχθούν συνολικά 46 πρωτοβουλίες αλληλεγγύης ή ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος ανά τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι της Edenred στη Χιλή θα δημιουργήσουν ένα βιώσιμο κήπο σε ένα κέντρο για μειωνεκτούντα παιδιά. Στη Γαλλία, εργαζόμενοι θα ενθαρρύνουν τους Παριζιάνους εμπόρους να προσδιορίσουν την προσβασιμότητα του εστιατορίου τους ή του καταστήματός τους στην εφαρμογή Jacede, η οποία επιτρέπει σε άτομα με ειδικές ανάγκες να εντοπίζουν μέρη που αντααποκρίνονται στις ανάγκες τους. Οι εργαζόμενοι της Edenred στο Λίβανο, με τη βοήθεια εμπόρων και εταιρικών πελατών, θα σερβίρουν γέυματα και θα συγκεντρώσουν ρούχα για αστέγους και πρόσφυγες. Στο Μεξικό, η Edenred θα οργανώσει ένα βιώσιμο φεστιβάλ που θα συγκεντρώσει 500 υπαλλήλους, μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και το ευρύ κοινό. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα σε ένα βιότοπο και θα επικεντρωθεί σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Η Edenred στην Ταϊβάν θα προσκαλέσει εργαζομένους, εμπορικούς εταίρους και εταιρικούς πελάτες σε δεντροφύτευση.

Η Edenred Ελλάδας, επέλεξε και φέτος να στηρίξει το Συμβουλευτικό Κέντρο «Φίλοι της Μέριμνας» που παρέχει φροντίδα σε παιδιά τα οποία βιώνουν την απώλεια κάποιου δικού τους ή μία ασθένεια απειλητική για τη ζωή τους. Μία ομάδα εθελοντών της Edenred, θα βρεθεί στα γραφεία του σωματείου στο Χαλάνδρι και θα συμμετάσχει στην ανάπλαση του κήπου του.

Είμαι περήφανος για τους εργαζόμενους που λαμβάνουν μέρος στo Idealday, καθώς υποστηρίζουν τη δέσμευση του Ομίλου στις τοπικές κοινωνίες. Η επιτυχία είναι βιώσιμη μόνο αν είναι κοινή και προς όφελος όλων. Αυτή η ιδέα ενσωματώνεται τόσο στις λύσεις μας, οι οποίες δημιουργούν δεσμούς και ενώνουν τα συμφέροντα όλων στον κόσμο της εργασίας, όσο και στην προσέγγισή μας για την εταιρική κοινωνική ευθύνη”, δηλώνει ο Jacques Adoue, Executive Vice President της Edenred, Human Resources και Corporate Social Responsibility.

Ακολουθήστε όλες τις πρωτοβουλίες για τις τοπικές κοινωνίες που οργανώνονται από τους εργαζομένους της Edenred στις 21 Ιουνίου, 2018 στο @Edenred Twitter account και μέσω των hashtags #Idealday και #Edenredconnects

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ