9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού – «Με το Βλέμμα στο Μέλλον»

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens το 9ο Συνέδριο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία  το αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την επιστημονική ευθύνη του Αναπλ. Καθ. Ιωάννη Νικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε και την εναρκτήρια ομιλία σχετικά με το θέμα του συνεδρίου που φέτος ήταν «Με το Βλέμμα στο Μέλλον».

Το συνέδριο προσέλκυσε το ενδιαφέρον άνω των 200 συμμετεχόντων, οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις keynote ομιλίες των Prof. Jonn Antonakis (University of Lausanne, Switzerland), Prof. Evangelia Demerouti (Eindhoven University of Technology, The Netherlands) και Αγγελικής Οικονόμου, CEO Νίκας. Ο John Antonakis μίλησε για τον ρόλο του χαρίσματος στην ηγεσία, η Evangelia Demerouti για τον ρόλο του job crafting ως μέθοδος αύξησης της εργασιακής δέσμευσης και η Αγγελική Οικονόμου για το προσωπικό της ταξίδι από το HR ως την θέση του CEO που κατέχει σήμερα.

Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης με ομιλίες τους σε θέματα σχετικά με τις πρόσφατες ερευνητικές τους δραστηριότητες οι Καθηγητές του ΟΠΑ Μαρία Βακόλα, Ελένη Αποσπόρη, Ελεάννα Γαλανάκη, Ηλίας Καπουτσής, Ειρήνη Νικάνδρου, Λήδα Παναγιωτοπούλου και Αλέξανδρος Παπαλεξανδρής ενώ στο πάνελ των επαγγελματιών της ΔΑΔ, οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού μας κ.κ. Δημήτρης Βασαλάκης (Intrasoft), Μαριλένα Σουλογιάννη (Johnson & Johnson), Μυρτώ Φραγκάτου (Pharmathen) και Σπύρος Χονδρογιάννης (Teleperformance Greece) παρουσίασαν επιτυχημένα HR projects στα οποία οι ίδιοι είχαν άμεση εμπλοκή.

Platinum χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι εταιρείες ΔΕΗ & Peoplecert, Gold χορηγοί οι Workable, Adecco, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ΟΠΑΠ & Intrasoft International και Silver χορηγοί οι Wind, Owiwi, Orientum, KPMG, Metro. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι HR Professional, Kariera.gr & Job-Pairs και in-kind χορηγός η Apivita. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των ΣΔΑΔΕ, ΕΙΜΑΔ-ΕΕΔΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ