Ανακύκλωση Συσκευών: “Tag the word”

Στον «αέρα» βρίσκεται η καινούργια καμπάνια “Tag the word”  της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. που στρέφει το βλέμμα στο νεανικό κοινό και το προτρέπει να δει αλλιώς τον κόσμο γύρω του, να σκεφτεί, να προβληματισθεί και να προτείνει οτιδήποτε έχει σχέση με το περιβάλλον του.

Η ενέργεια σχεδιάστηκε με στόχο να δημιουργήσει έναν online χώρο για τους νέους, μέσα στον οποίο θα εμπνεύσουν και θα εμπνευστούν. Στη σελίδα electrocycle στο facebook, οι χρήστες μπορούν να γράψουν το δικό τους “πράσινο” μήνυμα που θα ευαισθητοποιήσει και θα κινητοποιήσει τον κόσμο για ένα καθαρό και «πράσινο» πλανήτη. Κάθε δύο εβδομάδες αναδεικνύεται ένας νικητής, που επιλέγεται βάσει του περιεχομένου, της πρωτοτυπίας και της αμεσότητας του μηνύματος. Τα πιο εμπνευσμένα μηνύματα θα γίνουν graffiti σε «αφρόντιστους» τοίχους των  πόλεων απ’ όπου αναρτήθηκαν.

Με αυτόν τον τρόπο η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. δίνει δύναμη στις λέξεις των νέων και προσθέτει μια χαρούμενη πινελιά στο μουντό αστικό τοπίο, που ταυτόχρονα γίνεται το μέσο για τη διάδοση θετικών, για την κοινωνία, μηνυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ