Κορπή: Πραγματοποίησε την εκστρατεία ενημέρωσης «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού»

Με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή πραγματοποίησε την εκστρατεία ενημέρωσης «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού» με στόχο την ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

O επιτυχημένος θεσμός, «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από το 2010, στο εργοστάσιο του φυσικού μεταλλικού νερού Κορπή, επισκέφθηκε το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, δίνοντας το μήνυμα ότι η πολυτιμότητα του νερού πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα!

Προωθώντας την υγιεινή ενυδάτωση, το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή εστίασε στη σημασία της εκπαίδευσης και δημιούργησε μια πρωτότυπη εκστρατεία ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών, με βασικό πυλώνα το «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού». Τα παιδιά αλλά και το ευρύ κοινό στους επιλεγμένους Δήμους είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και να ενημερωθούν για την πολυτιμότητα του νερού με μοναδικό τρόπο. Ταυτόχρονα οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τεστ ενυδάτωσης και να εκπαιδευτούν για τη σημασία της ενυδάτωσης στον ανθρώπινο οργανισμό. Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν πάνω από 400 ενήλικες για τη σημασία της ενυδάτωσης και 470 παιδιά εκπαιδεύτηκαν για την πολυτιμότητα του νερού μέσω δημιουργικού παιχνιδιού.

Το «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού» εντάσσεται σε μία από τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες της Nestlé, το πρόγραμμα «Nestlé Παιδιά Όλο Υγεία» (Nestlé for Healthier Kids), το οποίο ενώνει όλες τις προσπάθειες της εταιρείας για να στηρίζει τους γονείς στο ταξίδι τους για να μεγαλώσουν πιο υγιή παιδιά. Το Φεστιβάλ αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών για τη σημασία του νερού για τον οργανισμό και τον πλανήτη. Έτσι, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή έχει εδώ και χρόνια ενεργοποιηθεί και σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας για το 2018 με άξονα την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Διευθυντής του Τμήματος Νερών της Nestlé Ελλάς, δήλωσε: «Στην Nestlé σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε ενισχύοντας την ποιότητα ζωής και συνεισφέροντας σε ένα πιο υγιές μέλλον. Στόχος μας είναι να βάζουμε με κάθε πρωτοβουλία μία επιπλέον σταγόνα στη συνεχή προσπάθεια που κάνουμε ώστε να είμαστε υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο αύριο. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να χτίζουμε πάνω στην υγιεινή ενυδάτωση αλλά και στη σημαντικότητα του νερού στη ζωή των ανθρώπων. Όλες οι δράσεις έχουν μία και μόνο κατεύθυνση: την εδραίωση της σωστής ενυδάτωσης και την εκπαίδευση μικρών και μεγάλων πάνω σε αυτό. Η εκστρατεία ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού», μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε κοντά στους πολίτες και ιδίως στα παιδιά δίνοντάς τους ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της ενυδάτωσης και της πολυτιμότητας του νερού». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ