Epsilon TV: Κύμα δροσιάς για το Χαμόγελο του Παιδιού

To Εpsilon TV στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μας προτρέπει «Αυτό το καλοκαίρι να γίνουμε ένα κύμα δροσιάς για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού».

Το καλοκαίρι έφτασε και η στιγμή της ανάπαυσης και της χαλάρωσης για τους περισσότερους είναι προ των πυλών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όμως δεν πάει διακοπές, αντιθέτως έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Κάθε καλοκαίρι είναι εξαιρετικά δύσκολο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφού οι ανάγκες των παιδιών δεν παύουν, ενώ ταυτόχρονα οι πόροι μειώνονται. Την καλοκαιρινή περίοδο οι επιχειρήσεις, χορηγοί του Οργανισμού, κλείνουν ή υπολειτουργούν, ενώ την ίδια ώρα, οι ιδιώτες υποστηρικτές φεύγουν για διακοπές.

Όλες, όμως, οι υπηρεσίες του Οργανισμού λειτουργούν κανονικά και παραμένουν ενεργές στην υπηρεσία του κάθε παιδιού και οικογένειας, πανελλαδικά, καθημερινά, όλο το 24ωρο. Οι ανάγκες των παιδιών παραμένουν οι ίδιες και τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης δεν παύουν. Αντιθέτως τα αιτήματα για υποστήριξη αυξάνονται.

Τα 14 Σπίτια που μεγαλώνουν με φροντίδα περισσότερα από 300 παιδιά θύματα κακοποίησης λειτουργούν όλο το χρόνο. Το Amber Alert Hellas και όλες οι υπηρεσίες για τον εντοπισμό παιδιών που έχουν εξαφανιστεί, τα ασθενοφόρα εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά και τα 13 Κέντρα Στήριξης για παιδιά και οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που παραμένουν ενεργές 24 ώρες την ημέρα.

Η Γραμμή SOS 1056, η Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, η Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111, η επιτόπια παρέμβαση ώστε να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον κάθε παιδί που διατρέχει άμεσο κίνδυνο, είναι ακόμα κάποιες πολύ σημαντικές υπηρεσίες που χρειάζονται την υποστήριξη όλων.

Το Εpsilon TV στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μας καλεί όλους πριν πάμε διακοπές, να στηρίξουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες του Οργανισμού για κάθε παιδί, στέλνοντας ένα SMS ή κάνοντας μία κλήση στο 19810.

Όλα τα έσοδα από τα SMS και τα τηλεφωνήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ