ΑΝΤ1 – Ώρα για Αλληλεγγύη: Ο απολογισμός της ενέργειας για τους πυρόπληκτους

Ο ΑΝΤ1 απηύθυνε κάλεσμα για έμπρακτη συμπαράσταση μέσω της δράσης «Ώρα για Αλληλεγγύη» και κατάφερε να συμβάλει στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έπειτα από τις πυρκαγιές που έπληξαν την ανατολική Αττική τον Ιούλιο.

Συμμετέχοντας στη μεγάλη προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων, ο ΑΝΤ1 άνοιξε τις ειδικές γραμμές τηλεφωνικής υποστήριξης με στόχο την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου και των καθημερινών αναγκών του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος και των Γιατρών του Κόσμου.

Χάρη στην πολύτιμη συνδρομή των τηλεθεατών, των εργαζομένων και των συντελεστών του σταθμού, ο ΑΝΤ1 κατάφερε μέσω 17.579 κλήσεων και 28.419 SMS να συγκεντρώσει το ευγενικό ποσό των 172.463,24 ευρώ σε μόλις τρεις εβδομάδες.

Το 60% του συγκεντρωθέντος ποσού θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα για την κάλυψη των αναγκών διατροφής των παιδιών για συνολικά δύο έτη καθώς και για την κάλυψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Παράλληλα, το 40% του ίδιου ποσού θα διατεθεί στους Γιατρούς του Κόσμου για τη στελέχωση των ιατρικών κινητών μονάδων με σταθερό προσωπικό ιατρών, νοσηλευτών και ψυχολόγων προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους στις πληγείσες περιοχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ