ΣΕΒ: Καταληκτική ημερομηνία η 7η Σεπτεμβρίου για την υποβολή αιτημάτων βοήθειας στους πυρόπληκτους

Ολοκληρώνεται στις 7/9/2018 η διαδικασία υποδοχής αιτημάτων βοήθειας από ιδρύματα, φορείς και ιδιώτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου, την οποία υλοποιεί ο ΣΕΒ, στο πλαίσιο της  στήριξης των πληγέντων.

Στην Υπηρεσία του ΣΕΒ, έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα 55 αιτήματα κάλυψης συγκεκριμένων  αναγκών.  Τα αιτήματα βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης με σκοπό να ξεκινήσει άμεσα η ικανοποίησή τους με τη συνδρομή των επιχειρήσεων – μελών του ΣΕΒ.  Η δράση αυτή υλοποιείται παράλληλα με τη μεγάλη προσφορά οικονομικής και υλικής υποστήριξης  στους πληγέντες που, ήδη, έχουν αναλάβει και υλοποιούν  επιχειρήσεις – μέλη του ΣΕΒ.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Άκης Σκέρτσος που συντονίζει την σχετική πρωτοβουλία της Υπηρεσίας του ΣΕΒ, σημειώνει ότι «οφείλουμε να στηρίξουμε τους πληγέντες στην πολύ δύσκολη προσπάθεια για την επιστροφή της κανονικότητας στη ζωή τους.  Όλο το προηγούμενο διάστημα, η μεγάλη προσφορά των εθελοντικών ομάδων και της Κοινωνίας των Πολίτων για την ανακούφιση των πληγέντων είναι συγκλονιστική και το παράδειγμά τους μας εμπνέει και μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και να μην τους ξεχάσουμε στο μακρύ και δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους. Η τραγωδία αυτή αποτελεί μια ευκαιρία να κινητοποιηθούμε ως κοινωνία  συλλογικά, οργανωμένα, με σχέδιο, ταχύτητα και ευθύνη για το μέλλον. Σε αυτή την πρόκληση ο ΣΕΒ και οι επιχειρήσεις/μέλη του παραμένουν στην πρώτη γραμμή.»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ