Dole Hellas: «Τρέχει» στον «Νυχτερινό» ως ο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης

Η Dole Hellas θα έχει για άλλη μια χρονιά ισχυρή παρουσία στο μεγαλύτερο φθινοπωρινό αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, συμβάλλοντας στην επιτυχία του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου.

Η Dole Hellas ιδρύθηκε το 1993 και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Εισάγει και πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα πολλά προϊόντα Dole όπως: μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο, ανανάδες, μήλα, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, αχλάδια, σταφύλια, βανίλιες κ.ά. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά, η οποία μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων και τη συμβολή τους στην υγεία μας.

Αναφερόμενος στην αναβάθμιση της Dole Hellas σε Μέγα Χορηγό της διοργάνωσης, ο Διευθυντής της Εταιρείας κ. Στάθης Πισλής, δήλωσε: «Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα Dole. Συνεχίζουμε την κληρονομιά του ιδρυτή James Dole ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά, πως ο καθημερινός μας στόχος πρέπει να είναι μόνο «ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα!». Εμείς αισθανόμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που παράγει άριστα ποιοτικά προϊόντα, αλλά και επειδή τα προϊόντα αυτά έχουν μόνο θετική συμβολή στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Έτσι αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ως Μέγας Χορηγός στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ενισχύοντας την προσπάθεια των διαγωνιζομένων αθλητών με τα θρεπτικά φρούτα μας, για τα οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, 50 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μοναδικό Wireless Powerbank HOCO B32 Energetic» 8000 mAh! Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό της Dole Hellas, έχουν όλοι οι δρομείς οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους και έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ