Τελική παράταση για το «Προϊόν της Χρονιάς 2019»

Συμμετοχές υποβάλλονται μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η περίοδος υποβολής συμμετοχών τον διεθνή θεσμό «ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019» (www.productoftheyear.gr).

Μετά την τελική παράταση που δόθηκε λίγες μόνο ημέρες έχουν μείνει ακόμη για την δήλωση συμμετοχής στον σημαντικότερο θεσμό για την επιβράβευση νέων-καινοτόμων προϊόντων, τα οποία αναδεικνύουν  Έλληνες καταναλωτές μέσα από μία πανελλαδική έρευνα που θα διεξαχθεί από την IRI Hellas.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» ξεκίνησε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε περισσότερες από 40 χώρες σε 5 διαφορετικές ηπείρους.

Προσεγγίζει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με τον ίδιο πάντα σκοπό: να κατευθύνει τους καταναλωτές προς τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά τους και να επιβραβεύει τους προμηθευτές για την επένδυσή τους στην ποιότητα και στην καινοτομία.

Αναδεικνύει την καινοτομία και συμβάλλει καθοριστικά στην αύξση των πωλήσεων των προϊόντων που βραβεύονται στο πλαίσιο του.

Την επίσημη αντιπροσώπευση του θεσμού στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Direction Business Network. Περισσότερες πληροφορίες στο www.productoftheyear.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ