Money Conferences:Στήριξη στην Africa Tikkun

    Τα Money Conferences της Ethos Media S.A., με στόχο την ανάδειξη της αξίας για τον συνάνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη, συμμετείχε ως bronze χορηγός στον σημαντικότερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τριάθλου (www.thelondontriathlon.co.uk) που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012. Σκοπός των Money Conferences, ήταν η οικονομική ενίσχυση  της MKO Africa Tikkun (www.maafrikatikkun.org.za), η οποία από το 1994, ασχολείται με τη φροντίδα παιδιών της Αφρικής που μαστίζονται από τον ιό HIV και την κακοποίηση.

    H Africa Tikkun παρέχει εκπαίδευση, υγεία και κοινωνικές υπηρεσίες στα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειές τους μέσα από κέντρα αριστείας σε δήμους της Ν. Αφρικής. Στόχος είναι η ενδυνάμωση των κοινοτήτων και η ανάπτυξη νέων γενεών παραγωγικών πολιτών.

    Τα Money Conferences (www.moneyconferences.com) δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση υψηλού κύρους κλαδικών επιχειρηματικών συνεδρίων. Ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων brands επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ