Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018: Εκδήλωση βράβευσης εθνικών νικητών

Tο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση για το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2018, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 στις 17.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου.

Στη φετινή διοργάνωση θα βραβευθούν οι τρεις νικητές από την Ελλάδα και συγκεκριμένα οι ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και«HOPEgenesis» και η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «΄Άνεμος Ανανέωσης». Τα μετάλλια θα απονείμουν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και τα Μέλη του ΕΚ, Ελισσάβετ Βόζενμπεργκ-Βρυωνίδη και Μιλτιάδης Κύρκος, οι οποίοι και θα εκφωνήσουν χαιρετισμό.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απονέμει κάθε χρόνο το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη σε 50 συνολικά πολίτες ή ομάδες πολιτών, σωματεία ή οργανώσεις που προάγουν την αλληλοκατανόηση μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών, καθώς και την  ευρωπαϊκή συνεργασία, ενδυναμώνουν το ευρωπαϊκό πνεύμα μέσω μακροχρόνιων, υπερεθνικών και διασυνοριακών πολιτιστικών συνεργασιών, ή/και   προάγουν στην πράξη τις αρχές και αξίες της Χάρτας των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνσηEPathinai@europarl.europa.eu

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου κατά την είσοδο στο κτίριο (Αμαλίας 8 – Σύνταγμα,  είσοδος από Ξενοφώντος 2).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ