Lidl: Βράβευση για το Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης βραβεύτηκε στην κατηγορία Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, κατά την 3η Τελετή Απονομής των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον που διοργάνωσε ο ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος).

Έργο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, και με τη χορηγία της Lidl Ελλάς, το πρώτο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Ανακύκλωσης αξιολογήθηκε, αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε για τη συνεισφορά του από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Τα Πάρκα Ανακύκλωσης αποτελούν μια νέα δομή για τη χώρα και επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα με νέα προγράμματα. Η συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος είναι πολύ μεγάλη.

Το 1ο πανευρωπαϊκό «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61 (Άγιοι Ανάργυροι Αττικής), στηρίζεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από τη Lidl Ελλάς.

Περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, εργαστήρι καλλιτεχνικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, χώρο περιβαλλοντικών παιχνιδιών, μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης για την ανακύκλωση μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών με παροχή ανταποδοτικού κινήτρου, αλλά και παιδότοπο και χώρο αναψυχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ