Intracom Telecom: Χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού προς το Πυροσβεστικό Σώμα

Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Νοεμβρίου, τελετή παράδοσης – παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των Κινητών Επιχειρησιακών Κέντρων «Όλυμπος» του Πυροσβεστικού Σώματος, χορηγία του ομίλου Intracom Telecom.

Η δωρεά έγινε προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και πρόκειται για τεχνολογικό εξοπλισμό και προϊόντα νέας τεχνολογίας, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί το συντονιστικό έργο, κατά την διάρκεια των πυροσβεστικών επιχειρήσεων.

Στην τελετή ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, εκπροσωπώντας το Πυροσβεστικό Σώμα, ευχαρίστησε τον όμιλο Intracom Telecom για τη προσφορά του, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογική αναβάθμιση των Κινητών Επιχειρησιακών Κέντρων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Από πλευράς του ομίλου Intracom Telecom, ο κ. Νικόλαος Βελέντζας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του επιχειρησιακού τομέα Υπηρεσιών, ανέφερε ότι η εταιρεία θα βρίσκεται αρωγός στο σημαντικό έργο που εκτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα με σκοπό, η προσφορά αυτή να έχει τελικό αποδέκτη, μέσω του Πυροσβεστικού Σώματος, το κοινωνικό σύνολο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο κ. Γιάννης Βελεντζάς, Διευθυντής Προμηθειών του ομίλου Intracom Telecom, ο κ. Αλέξανδρος Ταρνάρης, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ομίλου Intracom Telecom και ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ