Η ΕΡΤ στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, η ΕΡΤ πραγματοποιεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα 23 χρόνια δράσης του πανελλαδικά.

Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, όλες οι εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του.

Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την 23ετή και πολυσχιδή δράση του οργανισμού.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ1 θα κορυφωθεί στις 22.00 με μία ειδική εκπομπή με παρουσιάστρια την Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία συμμετέχει με ολοήμερο αφιέρωμα στη δράση για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από νωρίς το πρωί, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ τροποποιούν το πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 23χρόνια γράφουν την πορεία του Οργανισμού.

Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς στηρίζοντας το έργο του οργανισμού με τους παρακάτω τρόπους:
● στέλνοντας ένα μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
● κάνοντας μία κλήση στο 19810 από σταθερό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
● κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οργανισμού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά, να προβούν σε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί ο Οργανισμός. Οι δωρεές θα προβληθούν κατά τη διάρκεια έκτακτης εκπομπής που θα προβάλλει η ΕΡΤ1 από τις 10μμ έως τη 1π.μ. Η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον Οργανισμό με επώνυμους προσκεκλημένους, ζωντανές συνδέσεις κ.λ.π. Για τη συμμετοχή της επιχείρησης σας ενημερώστε το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων του Οργανισμού στο 2103306140 ή στο fundraising@hamogelo.gr ώστε να προβληθεί η δωρεά σας κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ στις 5/12/2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ