KPMG: Προσφορά παιδικής χαράς στον πυρόπληκτο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Η KPMG προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, μέσω των ενεργειών στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε σε έκτακτη δωρεά προκειμένου να πραγματοποιηθούν αγορές προμηθειών καθώς και έργα επισκευής και συντήρησης για την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς, ανταλλακτικών και εξοπλισμού, με διαδικασίες, ευθύνη και επιμέλεια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της δυσάρεστης αυτής συγκυρίας οι άνθρωποι της KPMG ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και συνεργάστηκαν με την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για προσφέρουν εθελοντική εργασία και να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν τις πληγείσες περιοχές. Η απόφαση για τη δημιουργία της παιδικής χαράς είναι το επιστέγασμα της συνεργασίας με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ώστε να χρήματα που συγκέντρωσαν οι άνθρωποι της KPMG και η δωρεά της εταιρείας να δοθούν για να ωφελήσουν άμεσα την τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς κάλεσε την KPMG σε μια τιμητική εκδήλωση για την υπογραφή του σύμφωνου αποδοχής δωρεάς για την επισκευή της παιδικής χαράς στην πυρόπληκτη αυτή περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου για την πολύτιμη προσφορά σας μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που έπληξε το Δήμο μας. Πράξεις όπως οι δικές σας αναδεικνύουν το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους. Σας βεβαιώνουμε ότι η γενναιόδωρη προσφορά σας δεν θα ξεχαστεί, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους πολίτες της Ραφήνας».

Με αφορμή την εκδήλωση η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG ανέφερε ότι «σε ένα τόσο τραγικό γεγονός, όπως οι πυρκαγιές, οι οποίες έπληξαν φέτος την Ανατολική και Δυτική Αττική, δεν υπάρχουν λόγια για να ειπωθούν, παρά μόνο πράξεις για να γίνουν. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία μας συνεισφέρει στην προσπάθεια του πληγέντα Δήμου να στηρίξει τους κατοίκους του ώστε να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους, σβήνοντας τα μελανά σημεία που άφησε η φωτιά. Ας αποτελέσει η παιδική χαρά ένα από τα σημεία όπου τα χαμόγελα των παιδιών θα απαλύνουν τις δυσάρεστες μνήμες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ