Η αγάπη πάει AVENUE

Μια πραγματικά ξεχωριστή μέρα θα έχουν τη δυνατότητα να αδράξουν οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου AVENUE το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, συμμετέχοντας στην «Ημέρα Αγάπης», που διοργανώνεται από τη Marfin Egnatia Bank, μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ.

Η εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012, έχει σχεδιαστεί με πολλή αγάπη για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας και στοχεύει στην άμεση ενίσχυση των ομάδων που συμβάλλουν σε περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο, φορείς και Ιδρύματα που στηρίζει ο Ραδιομαραθώνιος, θα διαθέσουν προς πώληση τις δημιουργίες των ίδιων των παιδιών (κατασκευές, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, είδη ανθοκομίας, κοσμήματα) προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα αλλά και να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για τους στόχους και τις δράσεις τους.

Από μια μέρα αφιερωμένη στα παιδιά, τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του εμπορικού κέντρου AVENUE,  δε θα μπορούσε να λείπει η διασκέδαση: η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες»,  που επανδρωμένη με ψυχαγωγούς θα υποδεχθεί αξέχαστα τους μικρούς μας φίλους με  φαντασμαγορικές δραστηριότητες και παιχνίδια, που διδάσκουν την αξία του Ραδιομαραθωνίου.

Πέρα από την αγορά μοναδικών ειδών από το bazaar ιδρυμάτων  του AVENUE, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συνδράμει στο Ραδιομαραθώνιο, αν επισκεφθεί τα καταστήματα του AVENUE  που συμμετέχουν στην ενέργεια και  αγοράζοντας κάποιο από τα «προϊόντα αγάπης» ή συνεισφέροντας στους ειδικούς κουμπαράδες που θα βρίσκονται  εκεί   για το σκοπό αυτό.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν είναι : Alexi Andriotti, All about shoes, Buffet by Varsos Catering, Cook Shop, Donatela, Era Bijoux, Gelato, Geox, Iso, Kipling, Κομμωτήριο Maik Artistic Team, Mayoral, Oltre Mare, S’ Oliver, Sugarfree, United Colors of Benetton, Venus Victoria και το Φαρμακείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ