Isoplus: Δράση εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ISOPLUS και η ανάπτυξη της έννοιας της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού αποτελεί πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρίας, με βασικό στόχο όλοι να ζούμε καλύτερα.

Για τον λόγο αυτόν, η ISOPLUS διοργάνωσε την Ημέρα Εθελοντικής Δράσης στους χώρους της, την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ethelon. Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της ISOPLUS ετοίμασαν πακέτα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας, όπως οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες & αποσμητικά της εταιρείας, αλλά και άλλα είδη υγιεινής, όπως χαρτί τουαλέτας, χαρτομάντηλα & υγρομάντηλα. Τα πακέτα αυτά διατέθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών σε ευάλωτους και κοινωνικά αποκλεισμένους συνανθρώπους μας που διαβιούν σε κατάσταση δρόμου & αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, μέσω της EMFASIS Foundation και της Ithaca Laundry.

EMFASIS Foundation αποτελεί μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που συμβάλλει στην κάλυψη των συνολικών αναγκών όλων των ευπαθών ομάδων που έχουν ανάγκη κοινωνικής, ψυχολογικής και οικογενειακής υποστήριξης στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, μέσω του Social Street Work. Αντίστοιχα, η Ithaca Laundry αποτελεί μία πρωτοβουλία για δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγιεινής για τους άστεγους, μέσω κινητής μονάδας.

Όταν ολοκληρώθηκε η ενέργεια, οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν εκτενώς για το σημαντικό και αξιόλογο έργο των οργανώσεων που προσφέρουν στην κοινωνία σε καθημερινή βάση, καθώς και τη μεγάλη αξία του εθελοντισμού, ώστε όλοι οι συνάνθρωποί μας να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ