Σημαντική η στήριξη του Easy 97,2 στο Make A Wish

Ο Easy 97,2 καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου της περασμένης χρονιάς, αφιέρωσε τις ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και την οnline επικοινωνία του, στο έργο του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση γύρω από τη «δύναμη» εκπλήρωσης ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Οι παραγωγοί του σταθμού συνομίλησαν στον αέρα με παιδιά που έχουν εκπληρωθεί οι ευχές τους, γονείς παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εθελοντές ευχών αλλά και καλλιτέχνες, ηθοποιούς, αθλητές και άλλους που είχαν την τύχη να συμμετάσχουν στην εκπλήρωση κάποιων ευχών.

Παράλληλα, ο Easy 97,2, θα στηρίξει την ευχή της Μαρίας που είναι 9 ετών και πάσχει από κυστική ίνωση. Με την υποστήριξη των ιατρών της και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η Μαρία θα ταξιδέψει στην Disneyland μαζί με την οικογένεια της για να συναντήσει τους αγαπημένους της ήρωες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο μηνών επικοινωνίας και ενημέρωσης από τον Easy 97,2 οι ακροατές του σταθμού συνέβαλαν και αυτοί με τον πιο σημαντικό τρόπο, στην εκπλήρωση ακόμα μίας ευχής παιδιού, μέσα από SMS και online δωρεές. Ο Θεόφιλος είναι 3 ετών και πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Οι ακροατές του Easy 97,2 θα εκπληρώσουν την ευχή του που είναι να αποκτήσει ένα δωμάτιο με τους ήρωες από το έργο “Μαγαδασκάρη”.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους ακροατές μας!!!

Η στήριξη σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μαζί και μια 2η ευχή!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ