Τα MISKO Ολικής Άλεσης και το Diabetes Magic Bus στους δρόμους της Αθήνας

Τα MISKO Ολικής Άλεσης, πιο νόστιμα από ποτέ και το Diabetes Magic Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη», πήραν κυριολεκτικά τους δρόμους για καλό σκοπό, με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από 16 έως και 21 Δεκεμβρίου.

Tα MISKO Ολικής Άλεσης και το Diabetes Magic Bus «έντυσαν» τους δρόμους της Αθήνας με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, καλώντας πάνω από 6.000 περαστικούς – μικρούς και μεγάλους – να ενημερωθούν αναλυτικά από τους ειδικούς τόσο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη και τις επιπλοκές του, όσο και για την αξία του εμβολιασμού. Η μαγευτική «βόλτα» του Diabetes Magic Bus είχε ως πρώτο σταθμό το Δήμο Αθηναίων, την πλατεία Συντάγματος, ενώ επόμενοι σταθμοί ήταν οι δήμοι Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Ιλίου και Ηλιούπολης, με τελικό προορισμό το δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2.000 μετρήσεις, ενώ διαπιστώθηκαν συνολικά 17 αδιάγνωστα περιστατικά.

Τα MISKO Ολικής Άλεσης υποστήριξαν έμπρακτα όλη τη δράση, προσκαλώντας τους μικρούς επισκέπτες να υποδεχθούν την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, μέσα από ένα ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι, φτιάχνοντας τα δικά τους μοναδικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα 7 σχήματα των ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης, μέσα σε ένα εντυπωσιακό, γιορτινό σκηνικό που είχε στηθεί σε κάθε δήμο, ειδικά για την περίσταση.

Το πιο σημαντικό «δώρο» που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι αναμφίβολα η εγκαίρη πρόληψη και διάγνωση. Όπως φυσικά και η ισορροπημένη διατροφή, η οποία αποτελεί το Α και το Ω, ώστε να εφοδιάσει τον οργανισμό μας με ενέργεια. Αυτό το ρόλο αναλαμβάνουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης, αφού αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την υγιεινή διατροφή με την γεύση. Αρκεί μία μόλις μερίδα ζυμαρικών ολικής άλεσης για να καλυφθεί το  20-25 % των απαραίτητων φυτικών ινών που πρέπει να λαμβάνονται ημερησίως. Υψηλή διατροφική αξία, υπέροχο χρώμα και μοναδική γεύση, όλα σε ένα πακέτο ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ