Η Δούκισσα Νομικού, Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έφτιαξε βασιλόπιτα για τα παιδιά

Η Δούκισσα Νομικού ως Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», έδειξε έμπρακτα τη στήριξη της στο έργο και τους σκοπούς της. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε ενεργά στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος Θεοτόκος, μέλος της Ένωσης.

Φορώντας την κόκκινη ποδιά με την χαρακτηριστική καρδιά της  Ένωσης, η Δούκισσα μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα χρησιμοποιώντας τα πιο όμορφα υλικά:  μπόλικη δόση αγάπης, χαμόγελα ευτυχίας και  μια τεράστια αγκαλιά! Τα παιδιά την υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, τραγούδησαν όλοι μαζί και στο τέλος έκοψαν τη βασιλόπιτα παρέα με το προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

Η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε πολύ γεμάτη και χαρούμενη που μοιράστηκε όμορφες στιγμές με τα παιδιά της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». «Είναι η ωραιότερη βασιλόπιτα της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά. Ενώ ταυτόχρονα δήλωσε ότι «στόχος ζωής και όχι χρονιάς, είναι για εμένα ο εθελοντισμός, η συνειδητή συμμετοχή και προσφορά για έναν κόσμο καλύτερο, για τα παιδιά σε ανάγκη για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, για τα παιδιά μας, για εμάς τους ίδιους. Ας ενωθούμε όλοι μαζί για το καλό, με πράξεις καλές, με πράξεις καθημερινές», είπε σηματοδοτώντας την ανάληψη του ρόλου της ως πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ