«Κορυφαίος εργοδότης» για το 2019 η L’Oreal Hellas

H L’Oréal Hellas αναγνωρίστηκε επίσημα από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», ως Top Employer 2019, για  την αριστεία της στις εργασιακές συνθήκες και πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι οργανισμοί που πιστοποιούνται ως Top Employers έχουν κύριο μέλημά τους να προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στους εργαζομένους τους, μέσα από μια σειρά πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αυτό το διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης έχει πιστοποιήσει και αναγνωρίσει περισσότερους από 1.500 Top Employers σε 118 χώρες στις 5 ηπείρους.

Σχετικά με το Πρόγραμμα Πιστοποίησης

Το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Top Employers παρέχει στους πιστοποιημένους οργανισμούς τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο το εμπορικό τους σήμα ως εργοδότες, να συγκρίνουν τις πρακτικές τους με κορυφαίους οργανισμούς και να εναρμονίσουν τις παγκόσμιες εργασιακές πολιτικές τους.

Ως ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, το Ινστιτούτο Top Employers αξιολογεί τους συμμετέχοντες μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας «HR  Best Practices Survey». Για να λάβουν την πιστοποίηση οι οργανισμοί θα πρέπει να δείξουν ικανοποιητικά αποτελέσματα απέναντι σε μια σειρά παραγόντων, όπως ορίζονται από το Ινστιτούτο. Η έρευνα HR Best Practice Survey περιλαμβάνει πάνω από 100 ερωτήσεις, οι οποίες καλύπτουν 600 πρακτικές Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, σε 10 τομείς και συγκεκριμένα:

•           Στρατηγική Ανάπτυξης Ταλέντων (Talent Strategy)

•           Σχεδιασμός για το Aνθρώπινο Δυναμικό (Workforce Planning)

•           Απόκτηση Ταλέντων (Talent Acquisition)

•           Ένταξη νέων ταλέντων (On-boarding)

•           Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Learning & Development)

•           Διαχείριση Aπόδοσης (Performance Management)

•           Ανάπτυξη Ηγεσίας (Leadership Development)

•           Καριέρα και Διαχείριση Διαδοχής (Career & Succession Management)

•           Αμοιβές και Παροχές (Compensation & Benefits)

•           Κουλτούρα (Culture)

Το Ινστιτούτο Top Employers αξιολογεί την εφαρμογή αυτών των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού και ελέγχει πώς αυτές  υποστηρίζονται από τη Στρατηγική, το αίσθημα Ευθύνης, τις Πρακτικές, τη Μέτρηση Αποτελεσμάτων και τις Τεχνολογίες της κάθε εταιρείας.

«Πιστεύουμε ότι οι οργανισμοί που έλαβαν πιστοποίηση για το 2019, είναι οργανισμοί που επιδεικνύουν εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη πρακτικών για τους δέκα σημαντικούς αυτούς τομείς, δίνοντας προτεραιότητα στους ανθρώπους τους», δήλωσε ο David Plink, CEO του Ινστιτούτου Top Employers και συνέχισε: «Οι οργανισμοί αυτοί συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του εργασιακού κόσμου με την προσήλωσή τους στην αριστεία στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και γι’ αυτό αναγνωρίζονται ως εργοδότες επιλογής».

Τι σημαίνει το να είσαι Top Employer

Ως Top Employers ανανωρίζονται οι οργανισμοί υψηλού επιπέδου, οι οποίοι έχουν εργαστεί σκληρά ώστε να δημιουργήσουν, να υλοποιήσουν και να προωθήσουν στρατηγικές ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία μέσω των στρατηγικών και εμπεριστατωμένων προγραμμάτων τους στο χώρο εργασίας, που με τη σειρά τους δημιουργούν ένα εργασιακό περιβάλλον, το οποίο ενδυναμώνει τους εργαζόμενους και συμβάλει στην ανάπτυξή τους.

«Η L’Oréal Hellas είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την αναγνώρισή της ως Top Employer 2019. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι εργαζόμενοί μας βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής μας κουλτούρας, με σκοπό να δώσουμε στους ανθρώπους μας όλα τα εφόδια για να συμβάλλουν όσο μπορούν περισσότερο στην επίτευξη της αποστολής μας: Ομορφιά για Όλους. Για αυτό και προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε τις καλύτερες  εργασιακές συνθήκες, στις οποίες οι εργαζόμενοί μας θα μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτύξουν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα τους. Η αναγνώρισή μας ως Top Employer θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνιας και έμπνευσης τόσο για τους εργαζομένους μας όσο και για τους νέους υποψήφιους που θα ενταχθούν στην οικογένεια της L’Oréal Hellas», δήλωσε ο Mehdi Khoubbane, Γενικός Διευθυντής L’Oréal Hellas.

Για να παρακολουθήσετε το παραπάνω θέμα, μπορείτε να ακολουθήσετε το hashtag #TECD19 ή/και να ακολουθήσετε το Top Employers Institute στο LinkedIn

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ