Όμιλος PSA: Παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση

Ο μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός CDP (Carbon Disclosure Project) αξιολογεί εταιρείες, όσον αφορά στην κατανόηση του κλιματικού προβλήματος, την επίγνωση και την διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων. Ο Όμιλος PSA, λοιπόν, βάσει όλων των άνωθι, χαρακτηρίστηκε ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση, επιτυγχάνοντας μία θέση στην Λίστα Α του CDP, η οποία απαρτίζεται από εταιρείες που ηγούνται στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας.

Ο Όμιλος έχει αναγνωριστεί για τις δράσεις του στον περιορισμό εκπομπών ρύπων, στην μείωση των κλιματικών κινδύνων και στην ανάπτυξη της «οικονομίας χαμηλών επιπέδων άνθρακα» με βάση την αποκάλυψη του CDP, το 2018. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που εντάσσετεαι ο Όμιλος PSA στη Λίστα Α του CDP, αφού βρίσκεται εκεί σταθερά από το 2016.

Ο Carlos Tavares, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PSA, είπε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την αναγνώριση του Ομίλου ως ηγέτη στην μετάβαση σε μία νέα, αειφόρο οικονομία. Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των αυτοκινήτων μας είναι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις μας, αφού κατευθύνει τις τεχνολογικές μας επιλογές σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες είναι ευρέως αναγνωρισμένες για την αποτελεσματικότητά τους στην απομείωση των ρύπων. Σήμερα, είμαστε όλοι κινητοποιημένοι να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης και να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθαρές και βιώσιμες λύσεις που εγκυώνται την ελευθερία στην μετακίνησή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ