Lidl Hellas: Στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

    Η Lidl Hellas ενισχύει τον Μη Κερδοσκοπικό Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσφέρει με την αγορά κάθε συσκευασίας κουραμπιέδων και μελομακάρονων, 0,25 Ευρώ για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης παιδιών με προβλήματα διαβίωσης του Οργανισμού, σε όλη την Ελλάδα.

    Πιο συγκεκριμένα, από 31 Οκτωβρίου 2012 όλοι οι πελάτες της Lidl θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν από οποιοδήποτε κατάστημα της επιλογής τους τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες μελομακάρονων και κουραμπιέδων με την ειδική σήμανση, συμβάλλοντας άμεσα στη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού». Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης που λειτουργεί σε όλη την Ελλάδα, έχει υποστηρίξει περισσότερα από 9.000 παιδιά και τις οικογένειές τους με τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης , σχολικά, παιχνίδια και κάθε τι άλλο απαραίτητο, υλικά, κοινωνικά και ψυχολογικά.

    Η Lidl Hellas αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ελληνική κοινωνία αναλαμβάνει πρωτοβουλία και ενισχύει το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, εξασφαλίζοντας την κάλυψη πρωτογενών αναγκών για την επιβίωση παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα.

    Δίνοντας έμφαση στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η Lidl Hellas συμβάλλει ενεργά με πράξεις ευθύνης στην κοινωνία που δραστηριοποιείται αναλαμβάνοντας δράσεις με επίκεντρο τα παιδιά, θέτοντας παράλληλα τα θεμέλια για το ασφαλέστερο μέλλον τους. Δεν παρακολουθεί απλά τις κοινωνικές εξελίξεις, αλλά με συναίσθηση ευθύνης και με πράξεις προσφοράς αναπτύσσει μαζί με τους πελάτες της ένα δίκτυο αλληλεγγύης, προς όφελος των ευπαθών ομάδων της χώρας μας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ