Επίσκεψη Προέδρου ΤΤ στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών

Η νέα γενιά ήταν ο θερμότερος αποδέκτης του μηνύματος για αποταμίευση που έστειλε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και φέτος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για 76η συνεχόμενη χρονιά.

Όπως κάθε χρόνο, οι Διευθυντές των καταστημάτων ΤΤ και πρώην T Bank επισκέφθηκαν τα δημοτικά σχολεία της περιοχής τους, τονίζοντας στους μαθητές την αξία της αποταμίευσης, ειδικά στις μέρες μας. Τα παιδιά, γνώριμα πια με το θεσμό της αποταμίευσης και την παραδοσιακή πρακτική της τράπεζας να επισκέπτεται τα σχολεία ανά την Ελλάδα, υποδέχθηκαν με χαρά τους κουμπαράδες, στόλισαν τις τάξεις τους με τα πολύχρωμα μεταλλικά κουτιά και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την αφήγηση του παραμυθιού «Τσεπούλα & Κουμπαράκος».

«Σήμερα, 31 Οκτωβρίου που γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, επισκεφθήκαμε το σχολείο σας, για να περάσουμε σε εσάς τους μαθητές, το νόημα αυτής της γιορτής» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος στους μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ένα βίντεο καλωσορίσματος που δημιούργησαν μόνοι τους στο εργαστήρι τους. «Ωστόσο, εσείς τελικά διδάξατε εμάς, με την αγάπη σας για την αποταμίευση και τις γνώσεις σας γύρω από την ιστορία της και την αξία της, όπως είδαμε στο βιντεάκι που ετοιμάσατε».

Επίσης, οι σχολικές βιβλιοθήκες φέτος κοσμούνται και από τον ειδικό τόμο με την ιστορία της Αποταμίευσης που με πρωτοβουλία του ΤΤ μοιράστηκε στα σχολικά συγκροτήματα που επισκέφθηκε η Τράπεζα.

Χωρίς όμως να ξεχνά τα εκατομμύρια πελάτες της που εδώ και δεκαετίες εμπιστεύονται τις αποταμιεύσεις τους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Τράπεζα πραγματοποίησε χθες και τις τρεις μεγάλες ετήσιες κληρώσεις για τους κατόχους των λογαριασμών «Αποταμιεύω», «Μεγαλώνω» και «Ταμιευτήριο 18 Plus» από τις οποίες αναδείχθηκαν συνολικά 36 τυχεροί νικητές. Οι 16 τυχεροί του λογαριασμού «Μεγαλώνω», οι 10 τυχεροί  του λογαριασμού «Αποταμιεύω» και οι 10 τυχεροί  του λογαριασμού «Ταμιευτήριο 18 Plus»,  ενημερώθηκαν ήδη για τα σημαντικά ποσά που κερδίζουν.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν γιορτάζει την αποταμίευση μόνο μία μέρα το χρόνο. Κάνει καθημερινά πράξη το νόημά της εδώ και 112 χρόνια, γνωρίζοντας ότι ειδικά σε δύσκολες εποχές, η αποταμίευση αποκτά μεγαλύτερη αξία για την οικονομία και την κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ