ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Πάρτυ 20 χρόνων δράσης

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης στα δάση και στα βουνά και την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, το γιόρτασε με ένα πάρτυ στην οδό Ρογκότη με κέφι, χορό και ένα πρωτότυπο fashion show στο οποίο παρουσιάστηκε η νέα σειρά T-shirt.

Το χαλί-πασαρέλα στρώθηκε πολλές φορές από την προηγούμενη μέρα 24 Οκτωβρίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. 10 μοντέλα, με τα καινούρια T-shirt ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, φωτογράφοι, εικονολήπτες, στυλίστες και social media experts κατέλαβαν τους διαδρόμους και το προαύλιο του εμπορικού κέντρου, προκαλώντας την έκπληξη και το ενδιαφέρον των περαστικών. Τα μοντέλα έκαναν πασαρέλα κρατώντας πλακάτ με ευαίσθητα κοινωνικά μηνύματα.

ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ

ΦΟΡΑΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΩΖΩ ΑΡΚΟΥΔΑ

ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ

Την επόμενη μέρα το ίδιο σκηνικό μεταφέρθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Λιμάνι, Πλατεία Αριστοτέλους, Λευκός Πύργος, Πλατεία Ναυρίνου, Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή. Την «πράσινη» πασαρέλα οδηγούσε το πράσινο-DJ ποδήλατο του Κώστα Συμελίδη των Bike Respect.

Το πρωτότυπο αυτό fashion show κατέληξε στα γραφεία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στην οδό Ρογκότη, όπου και επαναλήφθηκε ανάμεσα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει τα γενέθλια της πιο αναγωρίσιμης ελληνικής περιβαλλοντικής οργάνωσης. Το πάρτυ κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα υπό τις μουσικές επιλογές των ραδιοφωνικών παραγωγών του Republic 100,3 και το χορευτικό ρυθμό των Lindy Hop Greece.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης η εταιρία κινητής επικοινωνίας Vodafone.
Τα προϊόντα του μπουφέ ήταν μία ευγενική χορηγία των εταιριών Μασούτης, Κτήμα Κυρ-Γιάννη και 3Ε.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων πραγματοποιείται φωτογραφική επίσκεψη 20 ετών σε 20 χώρους της Θεσσαλονίκης από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου. Δείτε εδώ όλα τα σημεία της φωτογραφικής επίσκεψης: http://www.arcturos.gr/el/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=263&Itemid=49

Από την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, οι βιτρίνες του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos «ντύνονται» με φωτογραφίες από την 20ετή δράση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

*Από τις 20 Νοεμβρίου όλες οι εκδηλώσεις εορτασμού θα μεταφερθούν στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ