WATT+VOLT: Στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά τα Βίκος Street Relays

Η WATT+VOLT ανανεώνει για 2η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με τα Βίκος Street Relays και καλεί το κοινό να πάρει τη σκυτάλη της ενέργειας σε μεγάλες πόλεις όλης της επικράτειας, κάνοντας εγγραφή στα καταστήματα της εταιρείας, τα οποία θα αποτελούν πλέον το μοναδικό φυσικό σημείο εγγραφής των αγώνων.

Η εταιρεία, ως μεγάλος χορηγός, στηρίζει την πιο αγαπημένη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας στην Ελλάδα, την οποία διοργανώνει ο «ΕΡΜΗΣ 1877» – Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της στις αξίες που προάγει ο αθλητισμός και τα οφέλη που προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες, ενήλικες αλλά και παιδιά, τα οποία μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες παιδικών σκυταλοδρομιών. Τα Βίκος Street Relays που γιορτάζουν φέτος 5 χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και διεξαγωγής, έχουν γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, καθώς συνδυάζουν άθληση, ψυχαγωγία και κοινωνική προσφορά. Τα έσοδά τους προορίζονται για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των πόλεων όπου διεξάγονται οι σκυταλοδρομίες δρόμου και για την υλοποίηση δωρεών σε παιδικά ιδρύματα και αθλητικούς συλλόγους. Ο κοινωνικός τους χαρακτήρας συνάδει απόλυτα με τη φιλοσοφία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της WATT+VOLT για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων ετών και τα αιτήματα των πόλεων να ενταχθούν στο πλάνο αγώνων  σκυταλοδρομίας, το πρόγραμμα των Βίκος Street Relays αποτελείται από 10 αγώνες για το 2019. Η WATT+VOLT, ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά υποστηρίζει σημαντικά και τη διοργάνωση των αγώνων. Τα καταστήματα της εταιρείας με παρουσία σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και μικρότερες πόλεις σε όλη την επικράτεια, θα λειτουργήσουν ως μοναδικά φυσικά κέντρα εγγραφής για όσους θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς θα μπορούν να προσέλθουν στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων πραγματοποιώντας την εγγραφή τους και 2 ημέρες πριν τον αγώνα να παραλάβουν το αθλητικό τους υλικό.

Η εκκίνηση με την πρώτη σκυτάλη θα δοθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου στην Πάτρα και θα ακολουθήσει πλούσιο πρόγραμμα με αγώνες στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Ξάνθη, την Κοζάνη, τη Λάρισα, τη Λαμία, τα Τρίκαλα και φυσικά την Αθήνα. Μετά το πέρας κάθε αγώνα, θα πραγματοποιείται συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε έγκαιρα τα καταστήματα της εταιρείας στις παρακάτω διευθύνσεις για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

  • Πάτρα, Αγ. Ανδρέου 68
  • Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 209
  • Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 4
  • Εύοσμος, Αριστοτέλους 64
  • Νέα Μουδανιά, Αγίου Γεωργίου 13
  • Ιωάννινα, Λ. Δωδώνης 18
  • Ξάνθη, Μιχαήλ Βόγδου 10
  • Λάρισα, Μανδηλαρά 18 & Παπαναστασίου
  • Τρίκαλα, 28ης Οκτωβρίου 15
  • Λαμία, Υψηλάντου 92-94
  • Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 217Α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ