Το ΔΙΟΣ τιμά τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Το ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό τιμά κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, μια διεθνή γιορτή αλλά και μια ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το πολύτιμο αυτό αγαθό. Από την αρχή της λειτουργίας του, το ΔΙΟΣ έχει υιοθετήσει το φετινό σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού 2019, όπως ορίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη, «Να μην μείνει κανείς πίσω» και αποστολή του είναι να προσφέρει άριστης ποιότητας φυσικό μεταλλικό νερό σε προσιτή τιμή για όλους. Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι ημέρα ευθύνης και υπενθύμισης για υπεύθυνη διαχείριση του νερού από όλους, προκειμένου να συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας.

Το ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό πηγάζει από τον Όλυμπο που έχει ανακηρυχθεί  Διατηρητέο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας από την UNESCO το 1981, είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, το βουνό των Θεών κατά την ελληνική μυθολογία και ο πρώτος Εθνικός Δρυμός της χώρας. Η ιδιαίτερη μορφολογία του Ολύμπου το κατατάσσει στα πιο επιβλητικά και όμορφα βουνά της Ευρώπης με το πιο προστατευμένο και καθαρό φυσικό περιβάλλον.

Η διαδικασία εμφιάλωσης του ΔΙΟΣ Φυσικού Μεταλλικού Νερού ακολουθεί τις βέλτιστες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας-υγιεινής και φτάνει στο ποτήρι του καταναλωτή κρυστάλλινο, με ευχάριστη γεύση μεταφέροντας την αγνότητα και φυσικότητα του Ολύμπου. Σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον, το εργοστάσιο ΔΙΟΣ είναι το πρώτο εργοστάσιο φυσικού μεταλλικού νερού που χρησιμοποιεί και αξιοποιεί εναλλακτικές μορφές ενέργειας με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα επενδυτικά προγράμματα της εταιρείας μεταφράζουν τη δέσμευσή για την αειφόρο διαχείριση και ανάπτυξη σε ουσιαστική και έμπρακτη δράση. Η πρόσφατη επένδυση άνω των 7,5 εκ ευρώ τοποθετεί το ΔΙΟΣ ανάμεσα στα κορυφαία εργοστάσια εμφιάλωσης νερού στην Ευρώπη και ανοίγει τις πόρτες του να υποδεχτεί όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία εμφιάλωσης και να γνωρίσουν μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ