Πασχαλινό φιλανθρωπικό παζάρι από την “Ανέλιξη”

Στις 7 Απριλίου 2019 στο κτήμα Μεϊμαρίδη, στο Κορωπί, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου “Ανέλιξη”.

Η φετινή “αγκαλιά για τα παιδιά” θα στηρίξει τις ανάγκες του συλλόγου “Η καρδιά του παιδιού” που σκοπό έχει την ηθική και υλική στήριξη και την παροχή πληροφόρησης στις οικογένειες των παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.

Η διοργάνωση η οποία θα διαρκέσει 4 ώρες (11:00 έως 15:00) προβλέπεται και φέτος να προσελκύσει πλήθος κόσμου (άνω των 3.000 ατόμων) δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να επιλέξουν από πολλά διαφορετικά έργα χειροποίητων έργων όπως λαμπάδες, κοσμήματα, κατασκευές από ξύλο, έργα τέχνης και πολλά άλλα.

Οι 400 και πλέον εθελοντές προετοιμάζουν με μεράκι και δοτικότητα όλο το χρόνο τα χειροποίητα είδη προς διάθεση, στηρίζοντας την αρχή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι της Ανέλιξης αποτελεί πλέον ένα θεσμό που μέχρι σήμερα έχει στηρίξει τις ανάγκες δομών και φορέων που φροντίζουν παιδιά όπως η Φλόγα, το παιδιατρικό νοσοκομείο Πεντέλης, το ειδικό σχολείο Νέας Μάκρης κ.λπ.

Η Ανέλιξη είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ερευνά, δημιουργεί, εξελίσσει και εφαρμόζει καινοτόμα επιμορφωτικά προγράμματα. Στόχος των προγραμμάτων είναι η αυτοπραγμάτωση και η διαρκής προσωπική ανάπτυξη των εκπαιδευομένων. Όλα τα προγράμματα βασίζονται στις βασικές αξίες της Ανθρωποκεντρικής Θεωρίας του Carl Rogers (αυτοπραγμάτωση, αυτοεκτίμηση, ενεργητική ακρόαση, εν συναίσθηση, αυθεντικότητα, ανάληψη προσωπικής ευθύνης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ