17 Χρόνια δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλούν να  συντονιστείτε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα Ελλάδας 18:00 στο http://www.yousmile.gr/webtv.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το ΧΑμόγελο του Παιδιού, 17 χρόνια μετά την εκπομπή «Κόκκινη κάρτα» στην οποία ο Ανδρέας ανακοίνωσε την επιθυμία του να ιδρυθεί η ΜΚΟ.

Στην εκπομπή θα μιλήσουν άνθρωποι που γνώρισαν και έζησαν με τον Ανδρέα, άνθρωποι που πίστεψαν και υλοποίησαν το όραμά του, άνθρωποι που συνεχίζουν μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεση που όλοι δώσαμε…. να έχουν όλα τα παιδιά ένα Χαμόγελο!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί να παρακολουθήσετε την εκπομπή την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6μμ μέσω του yousmile.gr! Από τις 12 το μεσημέρι θα είμαστε στον «αέρα» με προσκεκλημένους μαθητές, εθελοντές και ανθρώπους που στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα προβληθεί η εκπομπή «Κόκκινη κάρτα» του Γιώργου Παπαδάκη με προσκεκλημένο τον Ανδρέα, για πρώτη φορά μετά από την πρώτη προβολή της, το 1995.

Σας καλούμε να καλύψετε δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά την  εκπομπή για τον ιδρυτή μας Ανδρέα Γιαννόπουλο και τα 17 χρόνια δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: 17 χρόνια δράσης – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στα 17 χρόνια δράσης του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστήριξε εκατομμύρια παιδιά και τις οικογένειές τους. Πάντα με συνέπεια στην επιθυμία και το όραμα του Ανδρέα.

Αναλυτικότερα:

Η Εθνική Γραμμή για Παιδιά SOS 1056 δέχτηκε 2.081.369 κλήσεις εκ των οποίων χιλιάδες αφορούσαν σε σοβαρές καταγγελίες για κακοποίηση, παραμέληση παιδιών, επιτόπιες παρεμβάσεις, στήριξη παιδιών που επαιτούν, παράνομη διακίνηση παιδιών

Στα νοσοκομεία παίδων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρα βρεθήκαμε δίπλα σε 22.304 παιδιά και τις οικογένειές τους

22.268 παιδιά και οι οικογένειές τους ενισχύθηκαν από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε όλη την Ελλάδα με τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης και κάθε τι άλλο απαραίτητο.

11.580 παιδιά και γονείς μίλησαν και συναντήθηκαν με Ψυχολόγους μας για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων

Χειριστήκαμε 600 περιστατικά εξαφανίσεων παιδιών ενεργοποιώντας σε κάποιες περιπτώσεις το Amber Alert Hellas

Για 948 παιδιά που διέτρεχαν άμεσο κίνδυνο προχωρήσαμε σε επιτόπια παρέμβαση με τα ειδικά οχήματά μας

1.673 παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους βρήκαν λύσεις με την παρέμβασή και κινητοποίησή μας

5.835 παιδιά διακομίστηκαν με τις κινητές ιατρικές μονάδες του οργανισμού μας πανελλαδικά

Πραγματοποιήσαμε προληπτική ιατρική σε 17.497 παιδιά με τις 3 κινητές μονάδες του οργανισμού μας και σε συνολικά 55 σημεία σε όλη την Ελλάδα

Στα σπίτια μας σήμερα μεγαλώνουν 284 παιδιά διαφόρων ηλικιών, ενώ συνολικά έχουν βρει μία ζεστή αγκαλιά 586 παιδιά.

Στην Εθνική Γραμμή SOS 1056 δεχτήκαμε 3.712 καταγγελίες για παιδιά θύματα κακοποίησης/παραμέλησης.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη συμμετοχή των συνολικά 10.336 χορηγών μας (συνολικά από το 1997 έως σήμερα) και των 5.977 εθελοντών μας (συνολικά από το 1997 έως σήμερα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ