Business Run 2019: Tο πρώτο δρομικό event αποκλειστικά για εργαζομένους

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής  Άθλησης και Υγείας (HOCSH) και η Direction Business Network διοργανώνουν για πρώτη φορά ένα μοναδικό δρομικό γεγονός, τον 1ο Αγώνα Δρόμου Eργασιακού Αθλητισμού της Αθήνας! Το 1ο Business Run θα υλοποιηθεί στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και αναμένεται συναρπαστικό.

Εργαζόμενοι από ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιους φορείς, οργανισμούς αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται να συμμετάσχουν στον αγώνα των 5km ή των 10km, που αμφότεροι θα πραγματοποιηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, σε μια μοναδική σε θέα διαδρομή, που διασχίζει συμβολικά μνημεία καθώς και τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις αυτού του μοναδικού χώρου του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο ενήλικες, ενώ το όριο συμμετοχών είναι 350 συμμετοχές για τον αγώνα των 5km και 300 συμμετοχές για τον αγώνα των 10km. Το ενδιαφέρον από τις εταιρείες είναι ιδιαίτερα αυξημένο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 5km και 10 km θα πρέπει να γίνουν έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, ηλεκτρονικά, στα στοιχεία επικοινωνίας του Οργανισμού (info@hocsh.org).

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής  Άθλησης & Υγείας προάγει ενέργειες με στόχο τη βελτίωση της υγείας, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και τη δημιουργία συνθηκών για διασύνδεση μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού για 8 συνεχόμενα έτη (2011-2018) καθώς και των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος (2017-2018), ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής  Άθλησης και Υγείας φέρνει στην Ελλάδα και την Αθήνα τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, 17-21 Ιουνίου 2020! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση εργασιακού αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, με χιλιάδες συμμετοχές από εταιρείες και εργαζομένους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας καθώς και για το 1ο Business Run μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.hocsh.org.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ