Η Κωτσόβολος Στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Κωτσόβολος , κατανοώντας τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και να στηρίζει όλους όσους την έχουν ανάγκη, συνέβαλε στον εξοπλισμό του νέου ξενώνα της Κιβωτού του Κόσμου «Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ» στον Πειραιά, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012. Πρόκειται για το 2ο ξενώνα που εγκαινιάζει η Κιβωτός του Κόσμου, ο οποίος θα φιλοξενήσει 30 παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου και θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται ώστε τα παιδιά του Οργανισμού να απολαμβάνουν πλέον τις ανέσεις ενός νέου και κατάλληλα διαμορφωμένου για τις ανάγκες τους σπιτιού, εξόπλισε το νέο ξενώνα προσφέροντας στον Οργανισμό ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες κάλυψαν τις ανάγκες ολόκληρου του κτηρίου.

Η Κωτσόβολος, αποφάσισε να στηρίξει φέτος, μεταξύ άλλων, την Κιβωτό του Κόσμου, το έργο της οποίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η Κιβωτός του Κόσμου εδώ και 14 χρόνια, δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που δε ζούσαν κάτω από κατάλληλες συνθήκες, χωρίς ιατρική φροντίδα και τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες. Ο πατέρας Αντώνιος λοιπόν, εμπνευστής  αυτής της πρωτοβουλίας, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά, εγκαινίασε το 2ο ξενώνα της Κιβωτού του Κόσμου.

Με αφορμή τα εγκαίνια του 2ου ξενώνα της Κιβωτού του Κόσμου στον Πειραιά, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός ότι, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία και οικονομία, στεκόμαστε δίπλα σε Οργανισμούς που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Το έργο της Κιβωτού του Κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύ σημαντικό και για το λόγο αυτό θέλαμε να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στη στήριξη αυτού. Το γεγονός ότι τώρα πολλά παιδιά θα απολαμβάνουν τις χαρές ενός νέου, κατάλληλα εξοπλισμένου σπιτικού, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία και τον Έλληνα καταναλωτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ