Η Interamerican αρωγός στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την πολυετή υποστήριξη που παρέχει στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ανανεώνει και ενισχύει η INTERAMERICAN, παρέχοντας δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη σε περιουσιακά στοιχεία του και εκδηλώσεις. Τα οχήματα, που «Το Χαμόγελο» χρησιμοποιεί για διάφορες λειτουργικές ανάγκες του και ασφαλίζει η εταιρεία: επιβατικά, ασθενοφόρα, φορτηγά, ρυμουλκά, ειδικού τύπου και δίκυκλα, έχουν φθάσει στα 112 και το ασφαλιστικό κόστος τους, που η  INTERAMERICAN αναλαμβάνει ως χορηγός, ανέρχεται σε 41.205 ευρώ. Ακόμη, η εταιρεία παρέχει την  κάλυψη και εγκαταστάσεων του οργανισμού.

Ένας άλλος τρόπος συνεισφοράς της INTERAMERICAN στο έργο του οργανισμού είναι η δωρεάν ασφάλιση εκδηλώσεων. Κατά το 2018, η εταιρεία ασφάλισε το πρώτο διήμερο «Bazaarfor a Smile», το πασχαλινό, αυτό της έναρξης του σχολικού έτους, καθώς και την τέταρτη Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά, πριν τα Χριστούγεννα. Εξάλλου, η εταιρεία θα φιλοξενήσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο,bazaars στα Γραφεία της για τους εργαζομένους και συνεργάτες της εταιρείας, με πρώτο το πασχαλινό προσεχώς, στις 23 Απριλίου.

Για την INTERAMERICAN αποτελεί πρόκριμα συνεργασίας η αξιοπιστία που χαρακτηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στη βάση της διαφάνειας, των ουσιαστικών θεμάτων που το απασχολούν και των στόχων του, όπως αναδεικνύονται από τον οργανισμό με την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης που εκδίδει. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναπτύξει, στην πορεία των 23 ετών του, αναγνωρισμένης αξίας δραστηριότητες για την αντιμετώπιση της κακοποίησης, των προβλημάτων υγείας, της φτώχειας καθώς και για την αναζήτηση εξαφανισμένων παιδιών, με εξειδικευμένο προσωπικό και με τη συνδρομή χιλιάδων εθελοντών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ