Η Barilla «γέμισε» ενέργεια τους δρομείς του 3ου No Finish Line Athens

Η Barilla συμμετείχε ως ο Επίσημος Πάροχος Pasta στο 3ο No Finish Line Athens που διεξήχθη 10 – 14 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Κατά τη διάρκεια του Barilla Pasta Party που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου,  τα αγαπημένα μας ζυμαρικά «γέμισαν» ενέργεια τους δρομείς που έτρεξαν για καλό σκοπό, δηλαδή για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το Barilla Pasta Party σημείωσε τεράστια επιτυχία, χαρίζοντας στους δρομείς γεύσεις υψηλής γαστρονομίας με την επιμέλεια του σεφ και μαραθωνοδρόμου Αλέξανδρου Παπανδρέου που συνδύασε τα μοναδικής ποιότητας ζυμαρικά Barilla με τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες σάλτσες της. Στο Barilla Pasta Party οι δρομείς και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τα νέα προϊόντα Barilla Legumes από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Μια και η αγάπη για προσφορά και ο αγώνας κατά της Σπατάλης Τροφίμων δεν έχει τέλος για τη Barilla, οι μερίδες που περίσσεψαν δόθηκαν στη ΜΚΟ «ΦΑΡΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ» και μοιράστηκαν μέσω του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης πάνω από 2.000 άτομα πέρασαν από το περίπτερο της Barilla όπου ενημερώθηκαν για tips σωστής διατροφής πριν και μετά από έναν αγώνα δρόμου αλλά και φωτογραφήθηκαν σε μία εικονική γραμμή τερματισμού.

Το 3o No Finish Line Athens σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών, συμπληρώνοντας 111.022 χιλιόμετρα. Η Barilla είναι πολύ υπερήφανη που στήριξε ενεργά αυτή την πολύ όμορφη διοργάνωση ως Επίσημος Πάροχος Pasta , αλλά και με την δικής της ομάδα που έφτασε πάνω από τους 100 συμμετέχοντες, συμβάλλοντας με τον τρόπο της σε αυτό τον πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα, τα χιλιόμετρα του οποίου μεταφράστηκαν σε οικονομική βοήθεια για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ