Ίδρυμα Χατζηγάκη: Πασχαλινή δράση που μοίρασε χαρά σε παιδιά με νοητική υστέρηση

Τη Μ. Τρίτη το πρωί, μέλη του Ιδρύματος Χατζηγάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη στη δομή φιλοξενίας που διατηρεί η «Εστία» στο Πικέρμι Αττικής. Στόχος της επίσκεψης είναι να αναδείξει το αξιόλογο έργο χρόνων που επιτελεί η Εστία, ως κέντρο κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση.

Τη Γενική Γραμματέα κα Ελισάβετ Ειρήνη Χατζηγάκη, την υπεύθυνη γραφείου Τύπου, κα Κωνσταντίνα Ζούκα και το μέλος κο Μιχαήλ Χατζηγάκη, υποδέχτηκε η πρόεδρος της Εστίας κα Ευφημία Προκοπάκη. Οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Χατζηγάκη ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις λειτουργίες και το ζωτικό ρόλο που κατέχει η στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης “Άρης & Λίλιαν Βουδούρη” στην καθημερινή εξέλιξη και πορεία των παιδιών που φιλοξενεί.

Σε πασχαλινό κλίμα, οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Χατζηγάκη δώρισαν στα παιδιά πασχαλινά εδέσματα και ατομικές λαμπάδες ενώ κατόπιν  προχώρησαν σε ομαδικά παιχνίδια και χειροτεχνίες.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής η Γ. Γ. του Ιδρύματος, Ελισάβετ Ειρήνη Χατζηγάκη ανέφερε σχετικά: «Κάθε χρόνο το Ίδρυμα Χατζηγάκη, αναζητεί, αξιολογεί και επιλέγει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στον οποίο πραγματοποιεί πασχαλινή δράση, με σκοπό να «φωτίσει» το έργο του και τη συμβολή του στην ελληνική κοινωνία. Φέτος, είναι η Εστία, καθώς πρόθεσή μας ήταν να υπογραμμίσουμε το ρόλο του οργανισμού που διαχρονικά στηρίζει τη μοναδικότητα σ’ έναν κόσμο που έχει ξεχάσει να αναγνωρίζει και να τιμά τον όρο με σεβασμό και αλληλεγγύη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ