Η MISKO στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Πιο συγκεκριμένα η MISKO στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS, ενίσχυσε οικονομικά τη φιλανθρωπική οργάνωση ώστε να εξοπλίσει το νέο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2019, στην Αθήνα, και εγκαινιάστηκε την Τρίτη 16 Απριλίου.

Το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης έχει ως στόχο να καλύψει, μέσα σε ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο περιβάλλον, τις μαθησιακές ανάγκες παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, καλλιεργώντας παράλληλα τις δεξιότητές τους με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, προσαρμοσμένες στα δεδομένα κάθε ηλικιακής ομάδας. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να εξασφαλίσουν ωφέλιμο χρόνο και υποστήριξη στην εκπλήρωση του γονεϊκού τους ρόλου αλλά και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η δωρεά αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας MISKO4GOOD, που έτρεξε την περίοδο των Χριστουγέννων, κατά την οποία η MISKO εκτός της οικονομικής ενίσχυσης, προσέφερε προϊόντα που κάλυψαν πάνω από 12.000 πιάτα ζυμαρικών στα Παιδικά Χωριά SOS, αριθμός που επιτεύχθηκε μετά από αναρτήσεις καταναλωτών με το hashtag #Misko4Good καθώς η MISKO για κάθε φωτογραφία πιάτου που ανέβηκε, προσέφερε 4 πιάτα ακόμα!

Η MISKO, παρούσα στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών αλλά και όσων έχουν ουσιαστική ανάγκη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ