Spin Communications: Στήριξη στην Ατραπό

    Η Spin Communications στηρίζει για μία ακόμη φορά τη Μονάδα Νέων / Εφήβων ΟΚΑΝΑ – Ατραπός και συμμετέχει στη διημερίδα με θέμα « Η θεραπεία των εξαρτήσεων. Η τέχνη ως θεραπευτικό εργαλείο.

    Η  Spin Communications για δεύτερη συνεχή φορά στηρίζει και συμμετέχει στις εκδηλώσεις της μονάδας εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ» του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), αναλαμβάνοντας χορηγός επικοινωνίας στη διημερίδα με θέμα «Η θεραπεία των εξαρτήσεων. Η τέχνη ως θεραπευτικό εργαλείο».

    Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 9-10/112012 στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256, στο Υπόγειο Θέατρο της Σχολής, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

    Την Παρασκευή 9/11, στις 17:30μμ θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και φωτογραφίας, με έργα προερχόμενα από τα αντίστοιχα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Της Μονάδας. Τα έργα θα διατίθενται προς πώληση, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων.

    Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των νέων που αφήνουν πίσω τους τη χρήση ουσιών, καθώς και η συμβολή της καλλιτεχνικής έκφρασης ως μιας “άλλης γλώσσας„ στη διαδικασία της απεξάρτησης. Θα χαρούμε να είστε κοντά μας.

    Η oμάδα της Spin Communications πρόκειται να παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της και να συμμετέχει στην  πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα της.

    Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στο facebook, http://www.facebook.com/atrapos.okana.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ