Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στο Reload Greece η Άντζελα Στάθη

Το Reload Greece έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία 4 χρόνια σε έναν αναγνωρίσιμο οργανισμό, ο οποίος έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας μέσα από το επιχειρείν, κινητοποιώντας τα ελληνικά ταλέντα που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα. Τα επιχειρηματικά προγράμματα και οι εκδηλώσεις του οργανισμού αναπτύσσονται σταθερά, ενώ ο αντίκτυπός τους αυξάνεται συνεχώς. Σχεδόν 5.000 νέοι έχουν εκπαιδευτεί μέσα από τα προγράμματα του Reload, περισσότερα από 5€ εκ. έχουν επενδυθεί σε startups, ενώ έχουν δημιουργηθεί πάνω από 200 θέσεις εργασίας μέχρι σήμερα.

Με μεγάλη χαρά το Reload Greece ανακοινώνει πως η Άντζελα Στάθηαναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου, με στόχο να οδηγήσει τον οργανισμό στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής του. Η Άντζελα έχει δυναμικό υπόβαθρο στο χώρο της επιχειρηματικότητας και εκτεταμένη εμπειρία στην καθοδήγηση διεθνών ομάδων και προγραμμάτων. Την διέπει ένα δημιουργικό πνεύμα, πάθος για την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, την τεχνολογία και την καινοτομία. Πριν της ανατεθεί ο ρόλος της Διευθύνουσας Συμβούλου στο Reload Greece, η Άντζελα είχε αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στον οικονομικό κλάδο σε τομείς, όπως ανάπτυξη στρατηγικής και μάρκετινγκ, διαχείριση σχέσεων και επιχειρηματική ανάπτυξη καθώς και ανάπτυξη νέων προϊόντων στο Παρίσι και στο Λονδίνο. Παράλληλα με τα καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου, η Άντζελα ολοκληρώνει το πτυχίο Executive MBA στο πανεπιστήμιο London Business School του Λονδίνου. Η Άντζελα είναι μεγάλη υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας, της πολυπολιτισμικότητας και της ένταξης των γυναικών, ενώ έχει εκτενή εθελοντική εμπειρία.

Μετά την ένταξή της στο Reload Greece τον Μάιο 2019, η Άντζελα Στάθη δήλωσε:

«Αισθάνομαι τιμή και ενθουσιασμό για την ένταξή μου στο δυναμικό του Reload Greece και ανυπομονώ να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο του οργανισμού με τη ενεργή κοινότητα των επιχειρηματιών, εθελοντών, μεντόρων, επενδυτών και υποστηρικτών. Το επιχειρείν είναι το πάθος μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και γι’ αυτό δεσμεύομαι στην εκπαίδευση και την ενδυνάμωση νέων επιχειρηματιών με σκοπό να χτίσουν βιώσιμες επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξέλιξη και ανάπτυξη του οργανισμού».

Η έλευση της Άντζελας ήρθε σε μια συναρπαστική στιγμή για το Reload Greece. Ο Γιώργος Χούπης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Reload Greece, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εκ μέρους του του Διοικητικού Συμβουλίου του Reload Greece, είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την Άντζελα ως τη νέα μας Διευθύνουσα Σύμβουλο. Η Άντζελα φέρνει μαζί της την πλούσια εμπειρία της στην εξέλιξη, ανάπτυξη και ηγεσία ομάδων,  μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα. Καθώς το Reload Greece μπαίνει στο επόμενο στάδιο ανάπτυξής του και οι προκλήσεις ‘επανεκκίνησης’ της Ελληνικής οικονομίας παραμένουν, ανυπομονούμε να δουλέψουμε στενά μαζί της προς την επίτευξη του στόχου του οργανισμού να δημιουργήσουμε πραγματικό θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα μέσω της επιχειρηματικότητας. Η Άντζελα παραλαμβάνει τα ηνία του οργανισμού από την Έφη Κυρτάτα, η οποία συν-ίδρυσε το Reload Greece το 2012 και είχε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου από το 2015 και η οποία πρόκειται να μεταβεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έφη για τη σημαντική συνεισφορά της, για την αποφασιστικότητά της στην επιτυχία του Reload Greece σε ένα δρόμο που δεν είναι πάντα ομαλός για μία start-up, καθώς και για την αφοσίωσή της να δει τον οργανισμό να εκπληρώνει το στόχο του. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε στο καινούργιο της ρόλο, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου».

Από την πλευρά της η Έφη Κυρτάτα τόνισε: «Η αποστολή μου ως Διευθύνουσα Σύμβουλος ήταν να εξελίξω την αρχική μας πρωτοβουλία που ήταν βασισμένη κυρίως σε εθελοντές, σε έναν οργανισμό με δομή, ομάδα και στρατηγική. Τώρα αισθάνομαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να καλωσορίσω την Άντζελα ως τη νέα μας Διευθύνουσα Σύμβουλο. Είμαι σίγουρη πως η μεγάλη εμπειρία της Άντζελας στον οικονομικό κλάδο, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό της και το επιχειρηματικό της πνεύμα θα είναι μία μοναδική κινητήρια δύναμη για την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού μας. Αυτό δεν είναι αποχαιρετισμός, καθώς θα μεταβώ στο Διοικητικό Συμβούλιο, από όπου θα συνεχίσω να συμβάλλω στον οργανισμό με το ίδιο πάθος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ