H SOLID έφτασε την INTERSPORT….στα άκρα

    Η Solid Relations σχεδίασε και υλοποίησε και φέτος το Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα» για την εταιρία INTERSPORT του Ομίλου Fourlis. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο 2012 σε Δημοτικά Σχολεία των Νομών της Κρήτης, όπου μοιράστηκε αθλητικός εξοπλισμός σε 30 σχολεία για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

    Η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT συνοδεύτηκε από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από αθλητές, οι οποίοι μίλησαν σε περισσότερους από 4.000 μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής.

    Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μία πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για το λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις.

    Για την πραγματοποίηση του προγράμματος, η Solid Relations ανέλαβε τη χαρτογράφηση των σχολείων και των τοπικών φορέων, την εύρεση τοπικών αθλητών για να λειτουργήσουν ως πρότυπα και να εμπνεύσουν τους μαθητές, καθώς και το πρόγραμμα δημοσιότητας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετείχε και η εταιρία Front Line.

    Η αποδοχή των τοπικών φορέων σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των παιδιών και τη δημοσιότητα που επετεύχθη στα Μέσα Ενημέρωσης, επιβεβαίωσαν τη χρησιμότητα της πρωτοβουλίας της INTERSPORT σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ