Στις 10 Ιουνίου οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019»

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Direction Business Network διοργανώνει τον ετήσιο θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». 

Η διοργάνωση τελεί για ακόμη μια χρονιά υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και τουΣΕΒ, με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και το «παρών» αναμένεται να δώσουν περίπου 600 υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.

Στην Τελετή θα βραβευθούν οι:

•             Επιχείρηση της Χρονιάς

•             Greek Business Champions, επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000 ευρώ και αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

•             Πρωταγωνιστές κλάδων, οι κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της οικονομίας.

•             Πρωταγωνίστριες επιχειρήσεις σε Επιχειρηματική Εξωστρέφεια, Ανάπτυξη & Επενδύσεις και Turnaround Business και η

•             Ιστορική Επιχείρηση.

Το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης, «Επιχείρηση της Χρονιάς 2018», θα αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία, που θα διεξαχθεί μεταξύ 7.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποψήφιες 20 επιχειρήσεις που απαρτίζουν τη λίστα ψηφοφορίας επιλέχθηκαν από την Ειδική Επιτροπή Βράβευσης, με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2017 και την εν γένει πορεία τους στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι και την εικόνα τους στην αγορά. Δεν έχουν συμπεριληφθεί τράπεζες, εταιρείες του Δημοσίου, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες συμμετοχών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα βραβεία βασίζονται στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει η έκδοση Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας της Direction Βusiness Network, η οποία και θα διανεμηθεί στην Τελετή Απονομής, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.protagonists.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: Παναγιώτα Γεωργιάδη, τηλ.: 210 7712400

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ